Αυτό είναι το gadget που φορτίζει και αποστειρώνει τις συσκευές (φωτό)

Αυτό είναι το gadget που φορτίζει και αποστειρώνει τις συσκευές (φωτό)

Αυτό είναι το gadget που θα σας λύσει τα χέρια, αφού φορτίζει το κινητό, αποστειρώνοντας το ταυτοχρόνως με υπεριώδη ακτινοβολία.

Και όπως μας λέει, το υπεριώδες φως μπορεί να «σκοτώσει το 99% των βακτηρίων μέσα σε 10 λεπτά».

Το λένε ITFIT UV Sterilizer και είναι ένα απλό λευκό κουτί, αρκετά ευρύχωρο ώστε να χωρά ακόμα και το Galaxy S20 Ultra. Δεν προορίζεται ωστόσο μόνο για τα smartphones.

Ό,τι συσκευή χωρά εκεί μέσα, μπορεί άνετα να αποστειρωθεί με ασφάλεια. Απλώς κάποιες δεν θα φορτιστούν ασύρματα. Τοποθετείς το αντικείμενο τεχνολογίας μέσω στο κουτί, το συνδέεις στη θύρα USB-C και πατάς το κουμπάκι.

Το ITFIT UV Sterilizer πωλείται για την ώρα μόνο στην Ταϊλάνδη και δεν είναι ακόμα γνωστό αν θα επεκταθεί και σε άλλες αγορές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.