ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Facebook: Άρχισε να συγχωνεύει τα chat του Instagram και του Messenger (φωτό)

Facebook: Άρχισε να συγχωνεύει τα chat του Instagram και του Messenger (φωτό)

O CEO της Facebook, Mark Zuckerberg, θα ήθελε όλα τα applications του ομίλου του να γίνουν ένα.

Σύμφωνα με το Verge, το Facebook άρχισε να δοκιμάζει την εφαρμογή ενός update που θα “συγχρονίζει” τα chat systems του Instagram και του Facebook Messenger, σε ο,τι αφορά τουλάχιστον τις ΗΠΑ (για την ώρα).

Η νέα λειτουργία έγινε γνωστή με ένα pop-up message που εμφανίστηκε σε κάποιους χρήστες όταν άνοιξαν το Instagram σε iOS και Android.

Επίσης, πέραν της ενημέρωσης για τη νέα δοκιμαστική λειτουργία, ειδοποιούσε τους χρήστες για τα νέα χαρακτηριστικά της ενσωμάτωσης, τα οποία θα περιλαμβάνουν μια νέα πολύχρωμη εμφάνιση για τις συνομιλίες, τις αντιδράσεις σε μηνύματα με οποιοδήποτε emoji, τη δυνατότητα “swipe” για απάντηση σε μηνύματα και τη δυνατότητα συνομιλίας μέσω Instagram με χρήστες που χρησιμοποιούν το Facebook.

Για την ώρα η Facebook δοκιμάζει τη νέα ενσωμάτωση τσεκάροντας αντιδράσεις, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό για πόσο καιρό θα διαρκέσει αυτό το τεστ. Για όσους έκαναν το update, το εικονίδιο των DM του Instagram αντικαταστάθηκε με το logo του FB Messenger, με τα χρώματα να είναι διαφορετικά.

Η δυνατότητα cross-messaging ανάμεσα σε Facebook Messenger, Instagram και WhatsApp, αποτελεί βασικό μέρος του πλάνου του Zuckerberg για την επόμενη μέρα των εφαρμογών του. “Ναυαρχίδα” σε αυτή την προσπάθεια, θα αποτελεί το Facebook.

Αυτό σημαίνει πως όσοι χρησιμοποιούν το Facebook, θα μπορούν να αλληλεπιδρούν με χρήστες που μπορεί να μην έχουν FB, αλλά χρησιμοποιούν μια εκ των άλλων εφαρμογών της εταιρείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/yukeshnp/status/1294474755039346688

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.