TikTok: O γρίφος που το 97% των απόφοιτων του Χάρβαρντ δεν μπορούν να λύσουν (βίντεο)

TikTok: O γρίφος που το 97% των απόφοιτων του Χάρβαρντ δεν μπορούν να λύσουν (βίντεο)

Ένας 22χρονος Νεοϋρκέζος, ανάρτησε έναν περίπλοκο γρίφο στο TikTok και όπως λέει, οι φοιτητές του Χάρβαρντ δεν μπορούν να τον λύσουν.

«Το 97% των απόφοιτων του Χάρβαρντ δεν μπορούν να λύσουν», αλλά τον λύνει η πλειοψηφία των παιδιών που πηγαίνουν ακόμα στο νηπιαγωγείο, σε ποσοστό 84%,λέει ο Τζακ Φάνσον.

Ο 22χρονος τον περιέγραψε ως εξής:

«Κάνω τις πολικές αρκούδες λευκές και τις κάνω να κλαίνε. Κάνω τα αγόρια να ουρούν και τα κορίτσια να χτενίζουν τα μαλλιά τους. Κάνω τις διασημότητες να φαίνονται χαζοί και οι φυσιολογικοί άνθρωποι να μοιάζουν με διασημότητες. Κάνω τις τηγανίτες σε χρώμα καφέ και φουσκώνω τη σαμπάνια του. Εάν με πιέζει, θα εκραγώ. Αν με κοιτάξει, θα εκραγεί» είναι ο γρίφος, τον οποίο περιγράφει ο Φάνσο σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του στο TikTok, καταλήγοντας «Ενημερώστε με αν μπορείτε να λύσετε αυτό το αίνιγμα».

​Οι χρήστες του διαδικτύου δέχτηκαν γρήγορα την πρόκληση και το βίντεο προβλήθηκε πάνω από 10 εκατομμύρια φορές σε λιγότερο από 24 ώρες.

Οι πιο δημοφιλείς, αλλά λανθασμένες, απαντήσεις ήταν «νερό», «πίεση» ή «χρόνος». «Χάθηκα κάπου στην πολική αρκούδα», σχολίασε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος αστειεύτηκε: «Νομίζω ότι είναι καρότο, ναι».

Ωστόσο, η σωστή απάντηση αποδείχθηκε απλή αφού είναι το «όχι», όπως, για παράδειγμα, «όχι, δεν μπορώ να μαντέψω το αίνιγμα».

Όπως εξήγησε ένα άτομο «Δεν υπάρχει απάντηση». «Γι’ αυτό τα παιδιά τα πάνε καλά. Ενώ οι φοιτητές του Χάρβαρντ προσπαθούν με τον σκληρό τρόπο, τα παιδιά λένε απλώς “Εμ, δεν υπάρχει απάντηση”».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.