ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

To TikTok διέγραψε 380.000 βίντεο και 1.300 λογαριασμούς στις ΗΠΑ ως «ρατσιστικούς» και «αντισημιτικούς»

To TikTok διέγραψε 380.000 βίντεο και 1.300 λογαριασμούς στις ΗΠΑ ως «ρατσιστικούς» και «αντισημιτικούς»

Το TikTok κατηγορήθηκε για προώθηση ρατσισμού και αντι-σημιτικών μηνυμάτων και έτσι αποφάσισε να καταργήσει περισσότερα από 380.000 βίντεο στις ΗΠΑ, ενώ ενημέρωσε ότι απαγόρευσε περισσότερους από 1.300 λογαριασμούς.

Το TikTok σε ανάρτηση στο blog του ανέφερε ότι είχε ενεργήσει κατά περιεχομένου που αναφερόταν στις φυλετικές διακρίσεις και ότι η εταιρεία έχει μηδενική ανοχή στις οργανωμένες ομάδες και στο περιεχόμενο που αρνείται «βίαιες τραγωδίες» όπως το Ολοκαύτωμα ή η δουλεία.

Η εφαρμογή, η οποία είναι εξαιρετικά δημοφιλής στους εφήβους, δέχθηκε κριτική από την οργάνωση Anti-Defamation League νωρίτερα αυτό το μήνα, ότι χρησιμοποιείται για τη διάδοση ρατσισμού και αντι-σημιτικών μηνυμάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ την περασμένη εβδομάδα έδωσε εντολή στην ByteDance να εκποιήσει τις δραστηριότητες του TikTok στις ΗΠΑ εντός 90 ημερών, επικαλούμενος ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων των Αμερικανών. Αμερικανοί αξιωματούχοι έχουν εκφράσει προβληματισμό ότι οι πληροφορίες για τους χρήστες θα μπορούσαν να διαβιβασθούν στην κυβέρνηση της Κίνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.