Τα 2+1 σημεία που δεν πρέπει να βάζουμε το κινητό μας

Τα 2+1 σημεία που δεν πρέπει να βάζουμε το κινητό μας

Αδιαμφισβήτητα, το κινητό έχει γίνει η προέκτασή του χεριού μας, καθώς είμαστε «κολλημένοι» μαζί του εξαιτίας των πολλών χρήσεων που διαθέτει.

Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι υπάρχουν κάποια μέρη στα οποία δεν πρέπει να βάζεις το κινητό σου.

​Ποια είναι αυτά;

Η τσέπη

Είναι με σιγουριά ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη μας. Σύμφωνα με έρευνες η τσέπη είναι το χειρότερο μέρος που μπορούμε να βάλουμε το κινητό μας. Κι αυτό γιατί όταν το κινητό είναι συνδεδεμένο στο Διαδίκτυο και βρίσκεται στην τσέπη μας, η ακτινοβολία είναι 2-7 φορές μεγαλύτερη από το αν είναι τοποθετημένο στην τσάντα.

Το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου

Είτε οι πολύ υψηλές είτε οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες είναι οι χειρότερες για ένα κινητό. Είναι, λοιπόν, λάθος να βάζεις το κινητό στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου καθώς μπορεί να χαθούν δεδομένα αλλά και να φθαρεί η μπαταρία, σύμφωνα με το Time.

Στο μπάνιο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι το σημείο του σπιτιού που δεν πρέπει να βάζεις ποτέ το κινητό σου. Κι αυτό γιατί τα μικρόβια μπορεί να είναι παντού, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Applied and Environmental Microbiology, και να μεταφερθούν από τις βρώμικες επιφάνειες στο κινητό σου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.