ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Apple: H πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια που δεν έχει παρουσίαση iPhone τον Σεπτέμβρη

Apple: H πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια που δεν έχει παρουσίαση iPhone τον Σεπτέμβρη

Όπως μεταδίδουν οι Financial Times, για πρώτη φορά σε σχεδόν μία δεκαετία, η εμβληματική εκδήλωση της αμερικανικής τεχνολογικής εταιρείας δεν θα έχει το πιο διάσημο και κερδοφόρο προϊόν της, αφού η κυκλοφορία του iPhone 5G θα γίνει τον Οκτώβριο, λόγω των αναταραχών που έφερε ο κορωνοϊός στην εφοδιαστική αλυσίδα.

Δημοσίευμα του CNBC επίσης αναφέρει ότι αν και η Apple συνήθως αποκαλύπτει τα νέα της iPhone κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του Σεπτεμβρίου, φέτος αυτό μπορεί να συμβεί αργότερα.

Αντ’ αυτού, στην εκδήλωση «Time Flies» της Apple θα παρουσιαστούν αξεσουάρ, η έκτη εκδοχή του Apple Watch, ένα νέο iPad Air και πιθανόν τα over-the-ear ακουστικά AirPods Studio καθώς και τα AirTags, που βοηθούν στον εντοπισμό χαμένων αντικειμένων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εκδήλωση θα είναι ψηφιακή και θα γίνει την Τρίτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.