ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

PlayStation 5: Ξεπούλησε σε ένα λεπτό στις προπαραγγελίες (βίντεο)

PlayStation 5: Ξεπούλησε σε ένα λεπτό στις προπαραγγελίες (βίντεο)

Είναι τέτοια η αδημονία του κοινού για την κυκλοφορία του PlayStation 5, ώστε η νέα κονσόλα της Sony εξαντλήθηκε μέσα σε μόλις 1 λεπτό από την live διάθεσή του μέσω Walmart.

H αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία του PlayStation 5 έχει ξεκινήσει και η αδημονία των φανατικών gamers μοιάζει να κορυφώνεται.

Αυτό μαρτυρά και η εντυπωσιακή ζήτηση της νέας κονσόλας της Sony όπως καταγράφεται στα ποσοστά προπαραγγελιών.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφεραν πολλοί χρήστες των social media, η live διαδικασία προπαραγγελίας της νέας πλατφόρμας άνοιξε στις 6 ακριβώς το απόγευμα της Πέμπτης και μέσα σε λίγο (από 10 δευτερόλεπτα για κάποιους έως το πολύ δύο λεπτά για άλλους) η διαδικτυακή πλατφόρμα εμφάνιζε το προϊόν «μη διαθέσιμο».

Υπενθυμίζεται πως προ μερικών ωρών η Sony αποκάλυψε και την τιμή αλλά και την ημερομηνία κυκλοφορίας του PlayStation 5 στην χώρα μας, δίνοντας τέλος στην αγωνία των gamers.

H νέα κονσόλα αναμένεται να κυκλοφορήσει στη χώρα μας στις 19 Νοεμβρίου και μάλιστα σε δύο τιμές.

Πιο συγκεκριμένα, η τιμή του κανονικού PlayStation 5 θα ανέρχεται στα 499 ευρώ, ενώ η τιμή του PlayStation 5 Digital Edition αγγίζει τα 399 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.