ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Google Street View: Πώς να θολώσεις το σπίτι σου στον χάρτη

Google Street View: Πώς να θολώσεις το σπίτι σου στον χάρτη

Μια από τις εφαρμογές που έχουμε λατρέψει τον τελευταίο καιρό είναι το Street View της Google, που είναι στην ουσία ένας χάρτης που προβάλει τρισδιάστατα, μέσω πανοραμικών φωτογραφιών από το επίπεδο του δρόμου, την διεύθυνση που θα πληκτρολογήσετε.

Ήξερες όμως ότι μπορείς πλέον να… θολώσεις το σπίτι σου και να μην φαίνεται στους χάρτες της Google; Κι όμως γίνεται και μπορείς να προστατεύσεις πια τον μέρος που ζεις και την ιδιοκτησία σου.

Δες τα απλά βήματα:

Αρχικά μπαίνεις στο Google Maps

Πληκτρολογείς τη διεύθυνση σου

Έπειτα βάζεις το κίτρινο ανθρωπάκι στο δρόμο του σπιτιού σου

Μόλις ανοίξει το Street View κέντραρε την οθόνη στο σπίτι σου, πρόσεξε να το καλύψει όλο

Κάνε κλικ στο “Report a problem” που είναι κάτω δεξιά – ναι τα γράμματα είναι απίστευτα μικρά

Διάλεξε το κουτάκι “My home”

Γράψε το email σου

Τσέκαρε το κουτάκι του CAPTCHA

Πάτησε “Submit”

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είσαι έτοιμος και με θολωμένο σπίτι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.