ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

iOS 14: Πώς να χρησιμοποιήσετε το Sleep Mode σε iPhone και Apple Watch

iOS 14: Πώς να χρησιμοποιήσετε το Sleep Mode σε iPhone και Apple Watch

H Apple παρουσίασε το νέο χαρακτηριστικό Sleep Mode που σας βοηθάει να καταγράφετε την ποιότητα του ύπνου σας κατά την διάρκεια της νύχτας.

Στην εφαρμογή Health – Υγεία στο iPhone σας ή χρησιμοποιώντας το Apple Watch μπορείτε να ορίσετε το πρόγραμμα του ύπνου σας με τον χρόνο που θέλετε να κοιμάστε κάθε βράδι και να κάνετε και μια οργανωμένη στόχευση και για αυτό.

Επίσης μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Sleep Mode το οποίο αυτόματα κάνει πιο απλή την οθόνη κλειδώματος του iPhone σας σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα πριν ξαπλώσετε με αυτό που ονομάζει η Apple Wind Down χρόνο.

Αν ενεργοποιηθεί αυτό το Sleep Mode στο Apple Watch σας θα γίνει στο διάστημα αυτό αντικατάσταση του watch face – πρόσοψης του ρολογιού με μια απλή απεικόνιση της ώρας.

Το Sleep Mode επίσης ενεργοποιεί το Do Not Disturb για να υπάρξει σίγαση στις ειδοποιήσεις σας και για να εμποδίσει το κουδίνισμα της συσκευής σας.

-Κάντε εκκίνηση της Health εφαρμογής στο ‌iPhone‌.

-Κάντε Tap στο Browse στην κάτω δεξιά πλευρά της οθόνης

-Κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε Sleep.

-Στο “Your Schedule,” κάντε tap Full Schedule & Options.

-Στο “Additional Details,” κάντε tap Options.

-Στο “Sleep Mode,” γυρίστε τον διακόπτη δίπλα στο Turn On Automatically στην ON θέση.

Πώς να χειριστείτε το Sleep Mode στο iPhone

Μόλις το ενεργοποιήσετε το Sleep Mode θα ανοίγει και θα κλείνει αυτόματα για να ταυτιστεί με το πρόγραμμα Ύπνου σας, αλλά μπορεί και χειροκίνητα να κάνετε αυτή την ενέργεια από το Κέντρο Ελέγχου του iPhone σας.

Αν το Sleep Mode είναι ενεργό στο ‌iPhone‌, μπορείτε να κάνετε tap στο Dismiss για την απενεργοποίηση του και να έχετε εκ νέου πρόσβαση στην τυπική οθόνη κλειδώματος της συσκευής σας.

Πώς να χειριστείτε το Sleep Mode στο Apple Watch

Όπως και στο ‌iPhone‌, μπορείτε να κάνετε ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του Sleep Mode από το Apple Watch από το Κέντρο Ελέγχου του

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν το Sleep Mode είναι ενεργό στο Apple Watch, τότε γυρίστε την Ψηφιακή Κορώνα μέχρι να εμφανιστεί το watch face σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.