Facebook: «Kλείνει» το FarmVille στα τέλη του χρόνου

Facebook: «Kλείνει» το FarmVille στα τέλη του χρόνου

Το τέλος του 2020 θα φέρει και τους τίτλους τέλους για το FarmVille στο Facebook. Tο πιο δημοφιλές παιχνίδι της πλατφόρμας, κλείνει έπειτα από περίπου 11 χρόνια λειτουργίας.

Στο απώγειό του FarmVille είχε πάνω από 80 εκατομμύρια παίκτες που φρόντιζαν τις καλλιέργειες και τα ζώα τους και ζητούσαν βοήθεια από φίλους στο Facebook.

Πλέον, στα τέλη του χρόνου, η πλατφόρμα θα σταματήσει να υποστηρίζει τα παιχνίδια που στηρίζονται στο Flash, κάτι που σημαίνει ότι οι χρήστες του Facebook δεν θα μπορούν να παίξουν τα συγκεκριμένα.

Οι αγορές στο πλαίσιο της εφαρμογής θα είναι διαθέσιμες έως τις 17 Νοεμβρίου και μετά το σύστημα αυτό θα κλείσει.

Η Zynga- η δημιουργός του παιχνιδιού- σχεδιάζει δραστηριότητες εντός της εφαρμογής για να επιτρέψει στους φαν του FarmVille να το «αποχαιρετίσουν». Τα άλλα ανάλογου αντικειμένου παιχνίδια της εταιρείας- ανάμεσά τους το FarmVille 2 και το Tropic Escape- είναι διαθέσιμα στο κινητό και δεν θα επηρεαστούν.

Επίσης, το FarmVille 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει σε κινητό σύντομα. Η Zynga σε ανακοίνωση εξήγησε πως ήδη είχε ανακοινωθεί πως η Adobe θα καταργήσει φέτος σταδιακά το Flash Player, όπως και ότι το Facebook θα σταματήσει να υποστηρίζει τα παιχνίδια που βασίζονται σε αυτό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς είστε μαζί μας από την αρχή, βοηθώντας να χτίσουμε μία απίστευτη παγκόσμια κοινότητα παικτών στην πάροδο των ετών, οι οποίοι διασκέδασαν αυτό το παιχνίδι όσο και εμείς. Για αυτό σας ευχαριστούμε», ανέφερε η ανακοίνωση της εταιρείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.