ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Έλον Μασκ: «Δεν κάνω το εμβόλιο του κορωνοϊού – Έχασα την πίστη μου στην Ανθρωπότητα»

Έλον Μασκ: «Δεν κάνω το εμβόλιο του κορωνοϊού – Έχασα την πίστη μου στην Ανθρωπότητα»

Oύτε ο Έλον Μασκ ούτε η οικογένειά του σκοπεύουν να κάνουν το εμβόλιο του κορωνοϊού, όταν αυτό βρεθεί όπως δήλωσε ο ίδιος ο δισεκατομμυριούχος, σε πρόσφατη συνέντευξή του λέγοντας ακόμη πως έχει χάσει την πίστη του στην ανθρωπότητα.

Μιλώντας στο podcast της Κάρα Σουίσερ, ο Έλον Μάσκ εξήγησε πως ο λόγος που δεν σκοπεύει να εμβολιαστεί είναι γιατί τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του δεν ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού ενώ παράλληλα επανέλαβε την άποψή του για τα lockdowns, λέγοντας πως δεν έκαναν καλό στο γενικότερο σύνολο.

«Αυτή δεν είναι μια win-win κατάσταση. Έχει μειώσει την πίστη μου στην ανθρωπότητα όλο αυτό το πράγμα», είπε και πρόσθεσε ότι πιστεύει πως μόνο άτομα που κινδυνεύουν να αναπτύξουν σοβαρή ασθένεια από τη νόσο COVID-19, θα πρέπει να τεθούν σε καραντίνα.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του απείλησε να μηνύσει τη κομητεία της Καλιφόρνια που απαγόρευσε στην Tesla, να λειτουργήσει ένα εργοστάσιό της κατά της διάρκεια του πρώτου «κύματος» της πανδημίας και είπε πως τόσο η Tesla όσο και η SpaceX δεν σταμάτησαν τη λειτουργία τους.

Ο Έλον Μάσκ αναφέρθηκε και στον Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος τον είχε κατηγορήσει πως συγχέει πεδία εξειδίκευσης, λέγοντας:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η Tesla κατασκευάζει τις μηχανές εμβολίων για την CureVac. Ο Γκέιτς είπε κάτι για εμένα χωρίς να ξέρει τι έκανα. Κατασκευάζουμε πραγματικά τα μηχανήματα εμβολίων για την CureVac, δηλαδή για την εταιρεία στην οποία έχει επενδύσει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.