ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στη δημοσιότητα βίντεο που αποκαλύπτει το εσωτερικό του Playstation 5 (βίντεο)

Στη δημοσιότητα βίντεο που αποκαλύπτει το εσωτερικό του Playstation 5 (βίντεο)

Τον Μάρτιο του 2020 η Sony είχε υποσχεθεί πως θα δημοσιεύσει ένα αναλυτικό βίντεο αποσυναρμολόγησης του Playstation 5, πριν την κυκλοφορία της κονσόλας.

Αυτή η ώρα έφτασε λοιπόν και μέσα από ένα βίντεο επτά λεπτών στον επίσημο λογαριασμό του Playstation στο Youtube, η κονσόλα της Sony… ξεγυμνώθηκε μπροστά στην κάμερα.

Πιο αναλυτικά, ο υπεύθυνος του Hardware Design τμήματος της Sony Interactive Entertainment, Yasuhiro Ootori, παρουσίασε το εσωτερικό και το εξωτερικό της κονσόλας, εξηγώντας τις αποφάσεις της Sony.

Μεταξύ άλλων, έγινε γνωστό ότι η κονσόλα χρειάζεται υποχρεωτικά την αποσπώμενη βάση που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, για να σταθεί κάθετα ή οριζόντια, ενώ παρουσιάστηκε πώς ακριβώς τοποθετείται στο κάτω ή στο πίσω μέρος της κονσόλας. Ακόμα, αποκαλύφθηκε πώς τα πλαϊνά πάνελ αφαιρούνται χωρίς βίδες, είδαμε πού ακριβώς βρίσκεται η θέση για την επέκταση του εσωτερικού χώρου αποθήκευσης, ενώ παρουσιάστηκε και το σύστημα ψύξης της κονσόλας.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με το… ξεγύμνωμα του Playstation 5

Υπενθυμίζεται ότι η Sony παρουσίασε δύο εκδόσεις του PlayStation 5 που βγαίνουν στην αγορά στις 19 Νοεμβρίου, περίπου μια εβδομάδα αργότερα από τις «μεγάλες» αγορές. H πρώτη και κύρια κονσόλα, θα κοστίζει 499 ευρώ, ενώ η δεύτερη που δεν διαθέτει υποδεέστερα χαρακτηριστικά, θα κοστίζει 399 ευρώ. Ποια η διαφορά τους; Η φθηνότερη έκδοση του PS5 δεν υποστηρίζει δίσκους Blu-Ray και θα μπορεί κανείς να παίζει παιχνίδια μόνο μέσω ηλεκτρονικών εκδόσεων, κάτι που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές τα τελευταία χρόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.