ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

YouΤube: Έρχονται ακόμα περισσότερες διαφημίσεις στη δημοφιλή πλατφόρμα

YouΤube: Έρχονται ακόμα περισσότερες διαφημίσεις στη δημοφιλή πλατφόρμα

To YouΤube αναβάθμισε τους όρους χρήσης, αποκαλύπτοντας πως “οι διαφημίσεις θα μπορούν πλέον να εμφανίζονται σε videos από κανάλια που δεν ανήκουν στο YouTube Partner Program (YPP) και θα αρχίσουμε να τοποθετούμε σταδιακά διαφημίσεις σε videos αρκετά ασφαλή για τα brands”.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως ακόμα κι αν ο δημιουργός του video δεν έχει επιλέξει να έχει έσοδα από το συγκεκριμένο video, απορρίπτοντας ουσιαστικά τις διαφημίσεις, το YouTube θα προβάλει διαφημίσεις πάραυτα.

Έτσι, όχι μόνο οι χρήστες θα βλέπουν περισσότερες διαφημίσεις, αλλά και ο δημιουργός δε θα αμείβεται για αυτές. Μάλιστα στερεί από το δημιουργό την επιλογή του να μη δείχνει διαφημίσεις στο video του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αλλαγή αυτή αναμένεται να ξεκινήσει από τις ΗΠΑ και να φτάσει στην Ευρώπη στα μέσα του 2021.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.