ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η ανάρτηση του Έλον Μασκ για την WhatsApp που «εκτόξευσε» το Signal (φωτο)

Η ανάρτηση του Έλον Μασκ για την WhatsApp που «εκτόξευσε» το Signal (φωτο)

Ο Έλον Μασκ με μια ανάρτησή του προέτρεψε τους χρήστες της WhatsApp να χρησιμοποιούν την εφαρμογή «Signal» για την προστασία των προσωπικών τους δεδομένων.

Όπως υποστηρίζει η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων τους υποχρέωσε να συμφωνήσουν σε αμφιλεγόμενους όρους και προϋποθέσεις.

Ο ιδρυτής της SpaceX και της Tesla ανήρτησε την Πέμπτη σχετική δημοσίευση του για την πολιτική απορρήτου στο Twitter.

https://twitter.com/acikveozgur/status/1347179958301548545

Η εφαρμογή που ανήκει στο Facebook θα αναγκάσει όλους τους χρήστες να συμφωνήσουν στη νέα πολιτική έως τις 8 Φεβρουαρίου. Σε διαφορετική περίπτωση θα τους απαγορευθεί η πρόσβαση στα μηνύματα και τις επαφές τους. Πάντως όπως επισημαίνεται σε όλα τα περιοδικά τεχνολογίας, η ανάρτησή του είχε ως αποτέλεσμα πάρα πολλοί χρήστες να στραφούν στο Signal και να κάνουν εγγραφή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τους νέους όρους τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από το WhatsApp, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP του χρήστη και του αριθμού τηλεφώνου, θα κοινοποιούνται στο Facebook.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.