ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Εντυπωσιακές επιδόσεις για το Among Us – Κατέκτησε την κορυφή για το 2020

Εντυπωσιακές επιδόσεις για το Among Us – Κατέκτησε την κορυφή για το 2020

Το κορυφαίο παιχνίδι για το 2020 δεν είναι άλλο από το Among Us, καθώς κατάφερε να αναδειχθεί ως η εφαρμογή με τα περισσότερα downloads.

Μια νέα αναφορά ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας από το Apptopia, σχετικά με τα συνολικά downloads των mobile παιχνιδιών για την παγκόσμια αγορά μέσα στο 2020. Σύμφωνα, λοιπόν με τα charts που δημοσιεύτηκαν, το Among Us κατάφερε να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση ξεπερνώντας τα επίσης πολύ επιτυχημένα PUBG Mobile και Roblox.

Συγκεκριμένα, ξεπέρασε τα 41 εκατομμύρια downloads για την αγορά της Αμερικής, ενώ κατέβηκε σε περισσότερες από 264 εκατομμύρια συσκευές παγκοσμίως. Το αξιοσημείωτο είναι πως απέχει σχεδόν 40 εκατομμύρια από το Subway Surfers που βρίσκεται στη δεύτερη θέση παγκοσμίως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον περασμένο Νοέμβριο μάθαμε ότι περισσότεροι από μισό δισεκατομμύριο άνθρωποι έπαιξαν το Among Us στις πλατφόρμες που είναι διαθέσιμο, ενώ μάλιστα υπάρχει στα σκαριά και η έκδοση των Xbox One και Xbox Series X | S.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.