ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Instagram: Η νέα αλλαγή που προκάλεσε «ταραχή» σε χιλιάδες χρήστες

Instagram: Η νέα αλλαγή που προκάλεσε «ταραχή» σε χιλιάδες χρήστες

Αδιαμφισβήτητα, το Instagram, για πολλούς από εμάς, έχει γίνει το αγαπημένο μας κοινωνικό δίκτυο. Ωστόσο, την Τρίτη 2 Μαρτίου, πολλοί χρήστες συνειδητοποίησαν ότι η εφαρμογή είχε αρχίσει να αποκρύπτει τον αριθμό των «like» στις δημοσιεύσεις στην εφαρμογή.

Στο παρελθόν, οι χρήστες του Instagram μπορούσαν να δουν τον πραγματικό αριθμό άλλων χρηστών που τους αρέσουν οι αναρτήσεις τους, αλλά την Τρίτη, το Instagram άλλαξε τη λειτουργία «like» η οποία τώρα λέει μόνο ένα όνομα χρήστη και «άλλους» αντί για το πραγματικό ποσό των επισημάνσεων «μου αρέσει».

Πίσω στο 2019, το Instagram έδωσε στους χρήστες μια ιδέα ότι επρόκειτο να ξεκινήσουν μια δοκιμή για να αποκρύψουν τα likes στην εφαρμογή τους, αλλά ποτέ δεν έδωσαν επίσημο χρονοδιάγραμμα για αυτήν την αλλαγή.

«Δοκιμάζουμε μια αλλαγή στον τρόπο που βλέπετε τα likes», είπε το Instagram εκείνη τη στιγμή.

​«Θέλουμε οι fans σας να εστιάζουν σε αυτό που μοιράζεστε, όχι στα likes στις δημοσιεύσεις σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της δοκιμής, μόνο εσείς θα μπορείτε να δείτε τον συνολικό αριθμό των likes στις αναρτήσεις σας».

Ωστόσο, το Instagram δεν ανακοίνωσε ποτέ επίσημα ότι θα μας απάλλασσαν από τα likes πριν από την αλλαγή της Τρίτης. Μετά από κάποια αντίδραση από τους χρήστες, το Instagram έγραψε μια δήλωση σχετικά με την αλλαγή, λέγοντας ότι έγινε «ακούσια».

«Δοκιμάσαμε μια νέα εμπειρία για να αποκρύψουμε τις επισημάνσεις “μου αρέσει” στις αναρτήσεις στη ροή», έγραψε το Instagram.

​«Προσθέσαμε ακούσια περισσότερα άτομα στη δοκιμή σήμερα, το οποίο ήταν ένα σφάλμα – διορθώνουμε αυτό το ζήτημα και επαναφέρουμε τον αριθμό likes σε αυτά τα άτομα το συντομότερο δυνατό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.