Οι 3+1 τρόποι για να βγάλει κάποιος λεφτά από το Instagram

Οι 3+1 τρόποι για να βγάλει κάποιος λεφτά από το Instagram

Το Instagram, αδιαμφισβήτητα αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα. Μάλιστα, γνωρίζατε πως υπάρχουν διάφοροι τρόποι να βγάλεις χρήματα χρησιμοποιώντας το;

​Δείτε τέσσερις από αυτούς:

1. Δημιουργείς περιεχόμενο για τους άλλους

Δεν είναι ανάγκη να είσαι ο ίδιος Instagrammer αλλά μπορείς να πουλάς περιεχόμενο, δηλαδή να στήνεις το προφίλ κάποιου από αυτούς.

2. Να χρησιμοποιείς το Instagram για το e-shop σου

Πρόκειται για ένα κοινωνικό δίκτυο που μπορεί να σε βοηθήσει πολύ σε αυτό, ιδιαίτερα λόγω της δομής του. Σου επιτρέπει ουσιαστικά να έχεις ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μέσα σε αυτό.

3. Πουλάς ηλεκτρονικό περιεχόμενο

Από e-book μέχρι συμβουλευτική. Το Instagram είναι ένας χώρος που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία σε αυτό.

4. Διαχείριση προφίλ τρίτου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πολλοί χρήστες και συγκεκριμένα Influencers έχουν το κοινό αλλά όχι το χρόνο να το διαχειριστούν. Και εκεί έρχονται όσοι το διαχειρίζονται κερδίζοντας το δικό τους εισόδημα.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.