Το YouTube… «σώζει» τον Κ.Μητσοτάκη: Θα μπορεί να κρύψει τα dislikes

Το YouTube… «σώζει» τον Κ.Μητσοτάκη: Θα μπορεί να κρύψει τα dislikes

Το YouTube ανακοίνωσε την Τρίτη (30/3) πως θα υπάρχει πλέον η δυνατότητα να κρύψει ο χρήστης τα dislikes, κάτι που σίγουρα θα βρει σύμφωνο τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, που τον τελευταίο καιρό βλέπει στα social media του να υπάρχουν πολλές αρνητικές αντιδράσεις.

Εκτός βέβαια του Κυριάκου Μητσοτάκη και ο Τζο Μπάιντεν αναμένεται να εκμεταλλευτεί αυτή την κίνηση.

Άλλωστε, ο αριθμός των dislikes που έχει λάβει ένα βίντεο YouTube, μπορεί να είναι δείκτης αποφυγής του, αφού το περιεχόμενο ενδεχομένως να είναι βαρετό ή παραπλανητικό ή ο δημιουργός του θα μπορούσε να έχει υποστηρίξει κάτι τόσο μη δημοφιλές.

Έτσι, με σχετική ανάρτησή του στο Twitter, το YouTube αποκάλυψε πως θα προχωρήσει σε αυτή τη δοκιμή, εκπληρώνοντας το αίτημα ορισμένων δημιουργών περιεχομένου.

Όπως επισημάνθηκε, οι χρήστες του YouTube θα μπορούν ακόμα να κάνουν ακόμα dislike σ’ ένα βίντεο, αλλά μόνο ο δημιουργός του θα είναι σε θέση να γνωρίζει τον αριθμό των αρνητικών ψήφων.

Πάντως, αυτή η ανακοίνωση του YouTube δεν άργησε να «χρωματιστεί» και με πολιτικό χρώμα από τους χρήστες του Twitter μιας και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποστήριξαν ότι η ομάδα επικοινωνίας του Τζο Μπάιντεν θα χαιρόταν.

Άλλωστε, όπως επισημάνθηκε από τους χρήστες του Twitter, από τότε που ο Τζο Μπάιντεν ανέλαβε καθήκοντα Προέδρου των ΗΠΑ, σε κάθε βίντεο του που αναρτά ο Λευκός Οίκος στο YouTube, τα dislikes ξεπερνούν τα likes.

Μάλιστα, ορισμένοι χρήστες του Twitter υποστήριξαν πως το YouTube προέβη σε αυτή την κίνηση «για να προστατεύσει τον Τζο Μπάιντεν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.