ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

WhatsApp: Αυτή είναι η νέα λειτουργία που έρχεται για τα αρχεία των χρηστών

WhatsApp: Αυτή είναι η νέα λειτουργία που έρχεται για τα αρχεία των χρηστών

Μια μεγάλη αλλαγή θα δουν οι χρήστες του WhatsApp, καθώς εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να ανακοινώσει τη νέα λειτουργία της, η οποία θα επιτρέπει τη μεταφορά του ιστορικού των συνομιλιών σε καινούρια συσκευή και με διαφορετικό αριθμό.

Η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη για όλες τις συσκευές. Δηλαδή και για τις iOS και για τις Android.

Τι σημαίνει η αλλαγή αυτή; Ένας χρήστης που αυτή τη στιγμή μεταφέρεται από μία συσκευή Android σε μία iOS δεν μπορεί να ανακτήσει τις συνομιλίες του από την εφαρμογή του WhatsApp, αφού το περιεχόμενο έχει αποθηκευτεί στην Android συσκευή. Πλέον όμως θα έχει αυτή τη δυνατότητα.

Η εφαρμογή θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες αφού κάνουν την απαιτούμενη ενημέρωση να έχουν διαθέσιμο το ιστορικό των συνομιλιών τους μεταξύ διαφορετικών συσκευών, αλλά και διαφορετικών αριθμών τηλεφώνου ενώ συγχρόνως θα μπορούν να διατηρούνται όλα τα αρχεία που έχουν ανταλλάξει με τις επαφές τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη λειτουργία θα παρέχεται μόνο στους χρήστες που συνδέονται στον WhatsApp λογαριασμό τους από μία νέα συσκευή. Η λειτουργία βρίσκεται υπό ανάπτυξη και σύντομα θα είναι διαθέσιμη στο κοινό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.