ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Νέα αλλαγή σε Facebook & Instagram – Η δυνατότητα που θα έχουν πλέον οι χρήστες (φώτο)

Νέα αλλαγή σε Facebook & Instagram – Η δυνατότητα που θα έχουν πλέον οι χρήστες (φώτο)

Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο Instagram, προχώρησε σε μία πολύ σημαντική αλλαγή, καθώς από σήμερα οι χρήστες θα έχουν την επιλογή να μην εμφανίζεται η καταμέτρηση των “likes” στις αναρτήσεις τους.

Να σημειωθεί πως η αλλαγή αυτή θα γίνει διαθέσιμη και στο Facebook το προσεχές διάστημα.

Μετά από αρκετά χρόνια δοκιμών, το Facebook, στο οποίο ανήκει το Instagram, προχωράει σε αυτή την ιστορική αλλαγή, προκειμένου να μειωθεί η πίεση και το άγχος στους χρήστες των social media.

“Οι αλλαγές αυτές πήραν πολύ περισσότερο χρόνο από ότι περίμενα, αλλά είμαι ενθουσιασμένος που θα δώσουμε στον κόσμο περισσότερο έλεγχο” ανέφερε ο επικεφαλής του Ιnstagram, Άνταμ Μοσέρι, μιλώντας στο BBC.

Αν οι χρήστες ενεργοποιήσουν τη νέα αυτή επιλογή, τότε δεν θα φαίνεται ο ακριβής αριθμός των «likes» κάτω από τις αναρτήσεις τους. Το μόνο που θα εμφανίζεται είναι ονόματα χρηστών που έχουν κάνει “like” στην ανάρτηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.