ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Sony: Παρουσίασε με κάθε επισημότητα το Airpeak S1 – Το επαγγελματικό της drone (βίντεο)

Sony: Παρουσίασε με κάθε επισημότητα το Airpeak S1 – Το επαγγελματικό της drone (βίντεο)

H Sony παρουσίασε με κάθε επισημότητα το επαγγελματικό της drone, το Airpeak S1, προσφέροντας περισσότερες λεπτομέρειες για τις δυνατότητές του.

Καταρχάς το drone θα πωλείται ξεχωριστά από το gimbal του σε τιμή που θα αγγίζει τα $9.000 και το κατατάσσει απευθείας σε μία πρόταση αποκλειστικά για επαγγελματίες.

Το Airpeak S1 είναι κατασκευασμένο για να συνεργάζεται με τη mirrorless σειρά καμερών της Sony. Η διάρκεια πτήσης του χωρίς φορτίο φτάνει τα 22 λεπτά, ενώ με μία κάμερα μειώνεται έως και τα 12 λεπτά. Το selling point του drone είναι η σταθερότητα και η αντίσταση στον αέρα. Η Sony ισχυρίζεται πως το Airpeak S1 μπορεί να μείνει σταθερό σε ανέμους έως και 80km/h, ενώ διαθέτει και ένα σετ από πέντε στέρεο κάμερες με υπέρυθρες που βοηθούν στον εντοπισμό εμποδίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

To drone φτάνει τελική ταχύτητα 90km/h, ενώ επιταχύνει από 0-80 σε 3.5 δευτερόλεπτα. Διαθέτει το δικό του controller, ενώ υπάρχει και εφαρμογή Airpeak Flight σε iOS. Η κυκλοφορία του αναμένεται να ξεκινήσει το φθινόπωρο.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.