17 Νοεμβρίου: Η ημέρα που άντρες είναι πιο άπιστοι από ποτέ!

17 Νοεμβρίου: Η ημέρα που άντρες είναι πιο άπιστοι από ποτέ!

Αν μέχρι σήμερα το βράδυ ο σύζυγός σας δεν απαντά στο τηλέφωνο ή αργεί να επιστρέψει σπίτι, τότε έχετε κάθε λόγο να ανησυχήσετε. Κι αυτό επειδή η σημερινή ημέρα θα μπορούσε να ονομαστεί «Παρασκευή της απιστίας», στην οποία εντοπίζονται οι περισσότερες προθέσεις για απιστία.

Στο πόρισμα αυτό καταλήγει ο ιστότοπος IllicitEncounters.com, που απευθύνεται σε παντρεμένους που ψάχνουν για ραντεβού. Ο ιστότοπος υποστηρίζει ότι μία ημέρα το χρόνο οι σύζυγοι έχουν αυξημένη πιθανότητα να απιστήσουν. Για φέτος, η μέρα αυτή είναι η Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου.

Ο προσδιορισμός της ημέρας στηρίχθηκε σε έρευνα που έγινε σε 500 άπιστους άνδρες. Το 80% έχει προγραμματίσει μία εξωσυζυγική περιπέτεια για αυτές τις ημέρες. Κι αυτό, επειδή είναι το τελευταίο ελεύθερο σαββατοκύριακο πριν αρχίσουν τα πάρτι και οι υποχρεώσεις πριν τα Χριστούγεννα. Αυτήν την εβδομάδα, ο ιστότοπος, που άλλωστε το κοινό του είναι οι άπιστοι, διαπιστώνει αύξηση στην επισκεψιμότητά του κατά 30%-50%.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Κρίστιαν Γκραντ, εκπρόσωπος της ιστοσελίδας υποστηρίζει ότι οι γιορτές των Χριστουγέννων λειτουργούν αποτρεπτικά για όσους επιθυμούν να δουν την παράνομη σχέση τους. Η συντριπτική πλειονότητα βρίσκεται με την οικογένεια, σε δεξιώσεις, πάρτι ή και στο σπίτι. «Αυτό οδηγεί στο αναπόφευκτο: μια πρόωρη γιορτή πριν τις γιορτές για να αποχαιρετήσουμε το 2017 με στυλ», αναφέρει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.