Γυναίκα κατηγορήθηκε ότι θήλαζε δημόσια για να μπορεί να κλέβει

Γυναίκα κατηγορήθηκε ότι θήλαζε δημόσια για να μπορεί να κλέβει

Ένα πρωτότυπο project σκέφτηκε η 39χρονη φωτογράφος Reka Nyari, η οποία αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την επιροοή που έχει στους σχεδόν 31.000 ακόλουθους της στο Instagram, ώστε να δώσει ένα «μάθημα» στους επικριτές της

Μια μητέρα, η οποία έχει κατηγορηθεί ότι προσπαθεί να «κλέψει» άλλους άντρες θηλάζοντας σε δημόσιους χώρους, αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση ανεβάζοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γυμνές φωτογραφίες της, στις οποίες θηλάζει το 2 ετών παιδί της.

Ο λόγος για την 39χρονη Reka Nyari, μια φωτογράφο από τη Νέα Υόρκη, η οποία αισθάνθηκε άβολα κατά τη διάρκεια πτήσης όταν μια γυναίκα της επιτέθηκε επειδή θήλαζε την κόρη της. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Nyari: «Με αποκάλεσε “αηδιαστική” εν μέσω πολλών άλλων βρισιών. Προφανώς, θεώρησε ότι προσπαθούσα να κλέψω τον άντρα της με το να θηλάζω ήσυχα το μωρό μου κατά της διάρκεια της προσγείωσης».

Μετά από αυτό το περιστατικό, η 39χρονη φωτογράφος αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την επιροοή που έχει στους σχεδόν 31.000 ακόλουθους της στο Instagram, ώστε να δώσει ένα «μάθημα» στους επικριτές της. Η ίδια ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό πληθώρα επαγγελματικών φωτογραφιών, στις οποίες θηλάζει την δίχρονη κόρη της, σε διαφορετικές περιστάσεις.

Η ίδια, όντας ένθερμη υποστηρίκτρια του θηλασμού, δηλώνει: «Ο θηλασμός είναι φυσικός και τα στήθη μας έχουν φτιαχτεί για να ταϊζουμε τα μωρά μας. Το να συσχετίζουμε τον θηλασμό με το σεξ ή τη διαστροφή είναι ενοχλητικό. Θηλάζω το μωρό μου οπουδήποτε χρειάζεται να φάει. Πλέον που είναι μεγαλύτερη δεν συμβαίνει τόσο συχνά, αλλά όταν ήταν μωρό το έκανα παντού: σε εστιατόρια, σε καταστήματα, σε συσκέψεις, στον δρόμο, στο μετρό, παντού».

Όσο για το γεγονός ότι «διδάσκει» το κοινό σχετικά με τον θηλασμό, η Nyari υποστήριξε: «Κοιτώντας πίσω, ήταν ο τρόπος μου να αγνοήσω τις κοινωνικές νόρμες. Περίμενα για κάποιον να αρχίσει να παραπονιέται ώστε να μπορέσω να τους διδάξω».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμα, η φωτογράφος αποκάλυψε πως οι περισσότεροι από τους επικριτές της είναι γυναίκες, το οποίο χαρακτηρίζει εξαιρετικά εκνευριστικό στοιχείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.