ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Έχετε προβλήματα ύπνου στην εγκυμοσύνη; Δείτε τι πρέπει να κάνετε

Έχετε προβλήματα ύπνου στην εγκυμοσύνη; Δείτε τι πρέπει να κάνετε

Ένα από τα πιο συνήθη και συχνά συμπτώματα της εγκυμοσύνης είναι οι διαταραχές στον ύπνο.

Όσο περνούν μάλιστα οι μήνες και η κοιλίτσα μεγαλώνει, ο ύπνος γίνεται ακόμη πιο δύσκολος. Εμείς λοιπόν απευθυνθήκαμε σε ειδικούς προκειμένου να μας δώσουν τις πολύτιμες συμβουλές τους, για το τι μπορείτε να κάνετε σε περίπτωση που δεν μπορείτε να βολευτείτε με τίποτα στον ύπνο. Μας είπαν ποια είναι η καλύτερη στάση ύπνου η οποία θα σας χαλαρώσει και θα σας βοηθήσει να κοιμηθείτε σαν πουλάκι.

Η καλύτερη, πιο βολική και ασφαλής λοιπόν στάση για τον ύπνο είναι στο πλάι. Ξεκινήστε να κοιμάστε έτσι από τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης για να σας γίνει βίωμα όταν έρθουν τα πραγματικά δύσκολα, που είναι από τον 7ο μήνα και μετά. Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες ειδικών, με αυτή τη στάση γίνεται σωστή κυκλοφορία του αίματος στον πλακούντα και βοηθάει στη μείωση του πρηξίματος των άκρων

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: mothersblog.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.