ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Είστε έγκυος; Αυτή πρέπει να είναι η καθημερινή φροντίδα του σώματός σας

Είστε έγκυος; Αυτή πρέπει να είναι η καθημερινή φροντίδα του σώματός σας

Η εγκυμοσύνη μπορεί να είναι μία δύσκολη περίοδος στη ζωή κάθε γυναίκες, αυτό όμως δεν σημαίνει πως όταν έρθει αυτή η στιγμή, θα πρέπει να παραιτηθείτε από αυτά που κάνατε ως τώρα.

Ένα από αυτά, είναι η καθημερινή φροντίδα και περιποίηση του σώματός σας. Τι σημασία έχει αν είστε έγκυος; Αυτή πρέπει να γίνεται καθημερινά και μάλιστα καλό θα σας κάνει να ακολουθήσετε τις συμβουλές των ειδικών.

• Το καθημερινό μπάνιο ή ντους θα σας βοηθήσει, απλά πρέπει να προσέχετε το νερό να μην είναι ποτέ καυτό. Τώρα φυσικά που είναι καλοκαίρι, αυτό είναι πιο εύκολο, καθώς μπορείτε να κάνετε ένα χαλαρωτικό χλιαρό μπάνιο. Θα ξεκουραστούν οι μυες του σώματος. Αν έχετε αντοχές μπορείτε να κάνετε ζεστό ντους.

• Φροντίστε το στήθος σας. Είναι πολύ σημαντικό. Το δέρμα σας στην περιοχή του στήθους τεντώνεται και μπορεί να αισθάνεστε πως είναι πολύ ξηρό και θα σας φαγουρίζει. Προμηθευτείτε με μία ενυδατική κρέμα αποφεύγοντας να ενυδατώσετε υπερβολικά τις θηλές σας, καθώς ενδέχεται να προκληθεί κάποιος ερεθισμός. μπορεί να προκληθεί τοπικός ερεθισμός. Αν οι θηλές βγάζουν υγρό τοποθετείστε μια γάζα καθαρή ή ειδικά επιθέματα για να μην λερώσετε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

• Βουρτσίζετε τα δόντια σας μετά από κάθε γεύμα. Αγοράστε μία μέτρια βούρτσα και κάνετε μασάζ στα ούλα σας με τις άκρες των δαχτύλων σας. Τα ούλα κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης είναι πολύ ευαίσθητα γι’ αυτό είναι καλό να επισκέπτεστε και τον οδοντίατρο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.