H μαγική στιγμή της δημιουργίας μίας νέας ζωής (βίντεο)

H μαγική στιγμή της δημιουργίας μίας νέας ζωής (βίντεο)

Το σεξ είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις κορυφαίες δραστηριότητες και πηγή συναισθημάτων για κάθε άνθρωπο σε κάθε άκρη του κόσμου.

Και μπορεί να κάνουμε σεξ κυρίως για την απόλαυση και την απαράμιλλη αίσθηση και ικανοποίηση που μας προσφέρει, αλλά, επί της ουσίας, η σεξουαλική επαφή αποσκοπεί στην σύλληψη ενός παιδιού.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα κάνετε ένα μοναδικό, ανεπανάληπτο “ταξίδι”, παρακολουθώντας την μαγική στιγμή της δημιουργίας μιας νέας ζωής.

Δείτε τον αγώνα δρόμου των εκατομμυρίων σπερματοζωαρίων, όπου μόνο ένα κερδίζει την… κούρσα. Δείτε τον σχηματισμό του πρώτου κυττάρου του νέου ανθρώπου που μεγαλώνει στην μήτρα της γυναίκας. Δείτε τον πρώτο πολλαπλασιασμό του και τον πώς φτάνει σε εκείνον το πρώτο χτύπο της καρδιάς του.

Αφιερώστε μερικά λεπτά από τον χρόνο σας σε αυτό το βίντεο. Θα σας ανταμείψει μέχρι τέλους…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: iatropedia

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.