ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η πενταπλή χαρά της Kim Tucci: Είχε 2 κόρες, ήθελε να κάνει γιο και της ήρθαν… πεντάδυμα!

Η πενταπλή χαρά της Kim Tucci: Είχε 2 κόρες, ήθελε να κάνει γιο και της ήρθαν… πεντάδυμα!

Έξι χιλιάδες θερμίδες την ημέρα, διαρκής πόνος στην πλάτη, δώδεκα «επισκέψεις» στην τουαλέτα κάθε βράδυ. Αν εξαιρέσει κανείς την κατανάλωση τόσων πολλών θερμίδων, τα υπόλοιπα είναι συνήθη συμπτώματα για μια γυναίκα που εγκυμονεί.

Αλλά η 26χρονη Kim Tucci εγκυμονεί… επί πέντε.

Στην 29η εβδομάδα της κύησής της, η νεαρή Αυστραλή αναγκάζεται να τρώει τρεις φορές την ημέρα καταναλώνοντας τον μεγάλο αριθμό θερμίδων που απαιτείται για να θρέψει και τα πέντε έμβρυα που φιλοξενεί στη μήτρα της- θερμίδες τριπλάσιες από αυτές που καταναλώνει συνήθως ένας άνθρωπος την ημέρα.

Η Tucci, που είναι ήδη μητέρα δύο κοριτσιών, συνέλαβε τα πεντάδυμα φυσιολογικά, ενώ εκείνη και ο άνδρας της επιδίωκαν μια νέα εγκυμοσύνη με την- προαιώνια…- ελπίδα να αποκτήσουν έναν γιο. Το πιο αστείο είναι πως παραλίγο να βρεθούν με επτά κορίτσια και κανένα αγόρι, αφού τα μωρά που περιμένουν είναι τέσσερα κορίτσια και ένα αγόρι.

«Με δυσκολεύει το φαγητό, βαρυστομαχιάζω για ώρες», γράφει στο blog της «Surprised With Five».

«Δεν αντέχω τα περισσότερα γαλακτοκομικά και δεν μπορώ να πίνω πρωτεϊνούχα ποτά. Αρχίζω και χάνω βάρος ενώ θα έπρεπε να παίρνω», συνεχίζει.

Περισσότεροι από 123.000 χρήστες διαβάζουν τις ιστορίες της 26χρονης, για τον πόνο στην πλάτη, τη ναυτία, τις αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα της και τις 12 επισκέψεις στην τουαλέτα κάθε βράδυ.

«Κάθε μέρα που περνά πονάω περισσότερο, δυσκολεύομαι και να κοιμηθώ. Δεν υπάρχουν αρκετά μαξιλάρια για να στηρίξουν την πλάτη και την κοιλιά μου. Έχω πάρα πολλές ραγάδες, οι αλλαγές στο σώμα μου είναι πολλές. Ο άνδρας μου μου υπενθυμίζει πως θα πρέπει να τις κοιτώ με περηφάνια για αυτό που έχει πετύχει το σώμα μου», προσθέτει.

Στο ερώτημα αν όλο αυτό αξίζει τον κόπο, η νεαρή γυναίκα είναι κατηγορηματική: «Ναι! Θα συνεχίσω να τα καταφέρνω!»

Η φωτογράφος Erin Elizabeth αποτύπωσε στο φακό της την καμπυλώδη φιγούρα της Kim στην 24η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της.

Οι φωτογραφίες έγιναν επιτυχία τόσο στο blog της νεαρής μητέρας όσο και στους λογαριασμούς της φωτογράφου στα social media.

Η Tucci χρειάστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο αρκετές φορές για ζητήματα ήσσονος σημασίας και όλα τα έμβρυα – 4 κορίτσια και ένα αγόρι!- είναι υγιή.

Όταν η 26χρονη διαπίστωσε πως ήταν έγκυος, άκουσε με έκπληξη τον γιατρό να της λέει πως πιθανώς περιμένει δίδυμα.

Όταν όμως ζήτησε να κάνει έναν δεύτερο υπέρηχο για να δει τα έμβρυα, ο γιατρός άκουσε όχι δύο καρδιακούς παλμούς αλλά πέντε!

«Τα πόδια μου άρχισαν να τρέμουν ανεξέλεγκτα και ξέσπασα σε νευρικά γέλια. Πήρα τον άνδρα μου τηλέφωνο αλλά νομίζω στην αρχή δεν με πίστεψε. Όταν τον είδα ήταν ενθουσιασμένος, μου είπε ‘θα τα καταφέρουμε’», περιγράφει. tucci2

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
tucci3tucci4tucci5tucci7tucci8tucci1tucci9tucci10
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.