ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Τελικά μπορούμε να βάφουμε τα μαλλιά μας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;

Τελικά μπορούμε να βάφουμε τα μαλλιά μας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;

Όταν μια γυναίκα που βάφει τα μαλλιά της μείνει έγκυος από τη στιγμή που θα το μάθει μέχρι και αρκετούς μήνες μετά σταματά να βάφει τη ρίζα τους γιατί όπως συνήθιζαν να λένε, τα χημικά της βαφής επηρεάζουν το έμβρυο.

Αρκετές φορές λοιπόν, τις πολύ περιποιημένες φίλες μας ή συναδέλφους στο γραφείο, η “μαύρη ρίζα” τους ήταν αυτή που μαρτυρούσε ότι μάλλον ήταν έγκυες και δεν επισκέπτονται πλέον τον κομμωτή τους.

Ανταποκρίνεται όμως τελικά αυτή η φήμη στην πραγματικότητα; Tελικά όχι. Η απάντηση έρχεται από το Steven Mark Burnett, της American Academy of Dermatology:

Eίναι τόσο αμελητέα η μικροποσότητα των χημικών που εισέρχεται μέσα στο δέρμα που ναι, μια γυναίκα μπορεί να βάψει τα μαλλιά της όσο είναι έγκυος και οι μόνιμες και ημιμόνιμες βαφές είναι απολύτως ασφαλείς για το μωρό αφού δεν περιέχουν τοξίνες ή χημικά που μπορούν να φτάσουν σε αυτό και να το βλάψουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Aπο εκεί και πέρα η κάθε μια #mothertobe το επιβεβαιώνει με το γιατρό της και πράττει ανάλογα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.