Δείτε πως να μειώσετε τις λιγούρες κατά τη διάρκεια του θηλασμού

Δείτε πως να μειώσετε τις λιγούρες κατά τη διάρκεια του θηλασμού

Η περίοδος που θηλάζεις το μωράκι σου είναι μία ιδιαίτερη περίοδος για τη ψυχολογία αλλά και για το σώμα σου.

Το διάστημα αυτό, ο οργανισμός σου χρειάζεται περισσότερες θερμίδες, οπότε είναι πολύ πιθανό να νιώθεις πείνα συχνά ή να σου έρθει λιγούρα για γλυκό ή αλμυρό σνακ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πώς μπορείτε να ελέγξεις τις λιγούρες αυτές;
Το μυστικό βρίσκεται σε κάποια απλά tips που μπορείς να εντάξεις στην καθημερινότητά σου.

  • Υπολόγιζε πάντα την ποσότητα
  • Αν θέλεις κάτι γλυκό προτίμησε τις τροφές με τα φυσικά σάκχαρα που δεν έχουν προσθήκη ζάχαρης, όπως τα αποξηραμένα φρούτα και τα φρούτα
  • Προτίμησε μπισκότα, ψωμί και μακαρόνια ολικής άλεσης
  • Χρησιμοποίησε τυρί, γάλα και γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά. Είναι πηγή ασβεστίου που είναι πολύτιμο για το διάστημα αυτό και παράλληλα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε συνταγές για άλλα φαγητά.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.