ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Γιαγιαδίστικα» κόλπα για να δεις αν το παιδί σου θα είναι αγόρι ή κορίτσι

«Γιαγιαδίστικα» κόλπα για να δεις αν το παιδί σου θα είναι αγόρι ή κορίτσι

Οι παλιοί… ξέρουν! Και οι γιαγιάδες μας ξέρουν ακόμα καλύτερα. Ορίστε 8 «γιαγιαδίστικα» κόλπα για να προβλέψεις το φύλο του παιδιού σου.

Από την πρώτη στιγμή που μαθαίνεις ότι είσαι έγκυος, προσπαθείς να φανταστείς πώς θα είναι το μωρό σου, πώς θα είσαι εσύ ως μαμά και φυσικά πόσο θα αλλάξει η καθημερινότητα και η ζωή σου. Τα άγχη πολλά, τα ερωτήματα που σου έρχονται στο μυαλό, ακόμα περισσότερα. Σε ποιον θα μοιάζει άραγε το μωρό; Πώς θα είναι μεγαλώνοντας; Και φυσικά το μεγάλο ερώτημα: Θα είναι αγόρι ή κορίτσι;

Κατά καιρούς έχουμε ακούσει διάφορους τρόπους για να προβλέψουμε το φύλο του μωρού, πριν το ανακοινώσει και επίσημα ο γιατρός. Τα κόλπα αυτά έχουν τις ρίζες τους αρκετά χρόνια πίσω, όταν δεν υπήρχαν υπέρηχοι και οι μέλλουσες μαμάδεςπροσπαθούσαν να προβλέψουν το φύλο του μωρού από το σχήμα της κοιλιάς, τις λιγούρες και με κάθε άλλο τρόπο που μπορείτε να φανταστείτε.

Δείτε παρακάτω οκτώ γιαγιαδίστικα κόλπα για να προβλέψετε το φύλο του μωρού. Είτε ισχύουν, είτε όχι σίγουρα θα είναι διασκεδαστικό να τα δοκιμάσετε.

Γλυκές Vs Αλμυρές λιγούρες
Εάν έχεις περισσότερες λιγούρες για κάτι γλυκό, είναι πιο πιθανό να περιμένεις κορίτσι. Αντιθέτως, οι λιγούρες για κάτι αλμυρό ή για τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνη υποδεικνύουν ότι το φύλο του μωρού είναι πιο πιθανό να είναι αγόρι

Το τεστ με το σκόρδο
Δοκίμασε να φας πολύ σκόρδο. Εάν παρόλα αυτά, δεν μυρίζεις, τότε το μωρό που περιμένεις είναι κοριτσάκι σύμφωνα με τους παλιούς.

Οι πρωινές ναυτίες
Δυστυχώς αυτό το σύμπτωμα δεν κάνει διακρίσεις. Ωστόσο, εάν νιώθω υπερβολικά έντονη ναυτία που δύσκολα μπορείτε να αντιμετωπίσετε, ίσως σημαίνει ότι το μωρό είναι γένος θηλυκού.

Η λάμψη της εγκυμοσύνης
Εάν παρατήρησες ότι η επιδερμίδα σου είναι πιο λαμπερή ή ότι τα μαλλιά σου στρώνουν καλύτερα, τότε μάλλον αυτό συνεπάγεται ότι περιμένεις αγόρι.

Το βάρος του μέλλοντα μπαμπά
Εάν ο σύντροφός σου παίρνει βάρος μαζί με εσένα, το πιθανότερο είναι ότι το μωρό που περιμένετε είναι κοριτσάκι.

Οι αλλαγές στη διάθεση
Οι αλλαγές στη διάθεση της μέλλουσας μαμά είναι κάτι δεδομένο. Εάν όμως νιώθεις ότι παρά είσαι κυκλοθυμική, αυτό ίσως υποδεικνύει ότι περιμένεις κοριτσάκι.

Το τεστ με τα μάτια
Κοιτάξου στον καθρέφτη για περίπου ένα λεπτό. Εάν οι κόρες σου δεν διασταλούν, σημαίνει ότι το μωρό σου θα είναι κοριτσάκι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το τεστ με το δαχτυλίδι
Πέρασε ένα δαχτυλίδι σε ένα σχοινί και κούνα το πάνω στην κοιλιά. Εάν οι κινήσεις είναι κυκλικές, αυτό σημαίνει ότι το μωρό είναι κοριτσάκι. Εάν το σχοινί πηγαίνει μία δεξιά, μία αριστερά, αυτό σημαίνει ότι είναι αγόρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.