Ευχάριστη έκπληξη: Νόμιζε πως είχε παχύνει αλλά ήταν ετοιμόγεννη

Ευχάριστη έκπληξη: Νόμιζε πως είχε παχύνει αλλά ήταν ετοιμόγεννη

Νεαρή Βρετανίδα ανακάλυψε πως ήταν έγκυος μόλις λίγες ώρες πριν γεννήσει, ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3.600κ.

Η 21χρονη Ντέζι Γιανγκ, η οποία εργαζόταν σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων γρήγορου φαγητού στο Κρουκ της Μεγάλης Βρετανίας, δεν αντιλήφθηκε την εγκυμοσύνη της παρά μόνο τη… δωδεκάτη ώρα. Νόμιζε πως τα κιλά που είχε πάρει οφείλονταν στα μπέργκερ που έτρωγε στη δουλειά της, όταν έκπληκτη ανακάλυψε πως είναι ετοιμόγεννη.

Η κοπέλα αναγκάστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο λόγω των δυνατών πόνων που ένιωθε στην κοιλιά της και τότε έμαθε, από τις νοσοκόμες, πως είναι 37 εβδομάδων έγκυος. Λίγο αργότερα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η έκπληξή της ήταν μεγάλη, καθώς όπως ισχυρίστηκε είχε τακτικές περιόδους: «Ήμουν απόλυτα σοκαρισμένη», ανέφερε χαρακτηριστικά η 21χρονη, που δούλευε για να καλύψει τα έξοδα των σπουδών της, για να προσθέσει για τη μητρότητα: «Έχει αλλάξει τη ζωή μου, προς το καλύτερο. Ο Ελάιζα είναι τόσο χαλαρός, κάτι που εξηγεί πολλά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά στην ευχάριστη περιπέτειά της, συμπλήρωσε: «Ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος στις 3 μ.μ. και με έστειλαν για υπέρηχο. Ήμουν 37 εβδομάδων και ο πόνος ήταν πιθανώς λόγω του τοκετού. Όλα γίνονταν τόσο γρήγορα, προσπάθησα να τηλεφωνήσω στη μαμά μου, αλλά δεν μπορούσα να τη βρω. Σκέφτηκα “Ω Θεέ μου, πρόκειται να αποκτήσω μωρό” και τότε ο Ελάιζα γεννήθηκε, στις 6:48 μ.μ.».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.