ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ουγκάντα: Είναι 41 ετών κι έχει 44 παιδιά (βίντεο)

Ουγκάντα: Είναι 41 ετών κι έχει 44 παιδιά (βίντεο)

Θαύμα της φύσης θεωρείται η Μαριάμ Ναμπατάνζι, μια 41χρονη γυναίκα από την Ουγκάντα, η οποία έχει φέρει στον κόσμο 44 παιδιά!

Τα πρώτα δύο παιδιά της, που είναι δίδυμα, τα γέννησε σε ηλικία μόλις 13 ετών και μέχρι τα 36 της είχε γεννήσει άλλα 42 μωρά. Τα μεγαλώνει μάλιστα μόνη της, αφού ο κατά 28 χρόνια μεγαλύτερός της σύζυγός της την εγκατέλειψε.

Η 41χρονη γυναίκα, που έχει τρία τετράδυμα, τέσσερα τρίδυμα και έξι δίδυμα, πάσχει από μια σπάνια γενετική κατάσταση και αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορεί να πάρει αντισυλληπτικό χάπι, επειδή είχε ασυνήθιστα μεγάλες ωοθήκες.

Σε ηλικία μόλις 23 ετών, η Μαριάμ Ναμπατάνζι είχε ήδη 25 παιδιά και τότε ήταν που ζήτησε τη βοήθεια του γιατρού της. Ωστόσο, εκείνος δεν της έλυσε το πρόβλημα, ίσα ίσα τη συμβούλεψε να συνεχίσει να μένει έγκυος. «Η περίπτωσή της είναι γενετική προδιάθεση για υπερ-ωορρηξία, η οποία απελευθερώνει πολλαπλά ωάρια σε έναν κύκλο, γεγονός που αυξάνει σημαντικά την πιθανότητα απόκτησης πολλών παιδιών. Είναι γενετικό», εξήγησε ο δρ. Τσαρλς Κιγκουντού.

Η τελευταία εγκυμοσύνη της ήταν πριν από τρία χρόνια και κατέληξε σε τραγωδία, καθώς «έχασε» το ένα από τα έκτα δίδυμά της. «Έχω μεγαλώσει με δάκρυα, ο άνδρας μου με πέρασε από πολλά βάσανα. Όλος ο χρόνος μου πέρασε για τη φροντίδα των παιδιών μου και την προσπάθεια να κερδίσω χρήματα», αρκέστηκε να δηλώσει η ίδια, η οποία πάντως κάνει ό,τι μπορεί για να προσφέρει το καλύτερο στα παιδιά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=unv-VMuB0tg

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.