ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Απίστευτο: Γυναίκα γέννησε ενώ κοιμόταν – «Η κόρη μου γεννήθηκε μόνη της» (βίντεο)

Απίστευτο: Γυναίκα γέννησε ενώ κοιμόταν – «Η κόρη μου γεννήθηκε μόνη της» (βίντεο)

Με μια σειρά από βίντεο (τα οποία φυσικά δεν άργησαν να γίνουν viral), η Άμι Ντάνμπαρ εξιστορεί πώς γέννησε στον… ύπνο της!

Έπειτα από 12 ώρες οδυνών, οι γιατροί της έκαναν επισκληρίδιο που την έκανε να κοιμηθεί κι ένα παυσίπονο. Λίγο αργότερα, η μαία ήρθε να ελέγξει την κατάσταση της εγκύου και κατάλαβε ότι είχε μεγάλη διαστολή, ενώ η γυναίκα κοιμόταν.

«Ούτε ένα λεπτό αργότερα, η νοσοκόμα με σκούντηξε για να μου πει ότι είχε χάσει το καρδιακό παλμό του μωρού στο μόνιτορ, αλλά να μην ανησυχώ, να γυρίσω και θα το ξαναέβρισκε, γιατί το μωρό είχε μάλλον μετακινηθεί» λέει η ίδια.

«Έκανα αυτό που μου είπε, κούνησα την κουβέρτα και γύρισα και της είπα “Κάτι συμβαίνει εδώ!”. Το μωρό μου ήταν στο κρεβάτι. Η κόρη μου είχε γεννηθεί μόνη της ενώ κοιμόμουν. Αυτή η μεγάλη διαστολή που είχε δει η μαία ήταν που γεννιόταν το μωρό» συμπληρώνει.

«Έτσι ξανατράβηξα την κουβέρτα και την είδα να είναι κουλουριασμένη σαν μια μπαλίτσα στο κρεβάτι. Ο μπαμπάς μου βγήκε στον διάδρομο και φώναξε “Χρειαζόμαστε βοήθεια!”» θυμάται η Άμι. «Ξαφνικά ένα σωρό γιατροί και νοσοκόμες γέμισαν το δωμάτιο και άρχισε να κλαίει, και φυσικά φρίκαρα» λέει η γυναίκα.

Όμως οι νοσοκόμες έλεγξαν το μωρό και το έδωσαν στην Άμι, διαβεβαιώνοντάς τη ότι η νεογέννητη μικρούλα ήταν μια χαρά.

@amyedunbar

Reply to @loren10012 dont hate when you only have 1 minute of the story ?

♬ original sound – Amy Dunbar

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.