Δεν πήγαν στο γάμο και το νίοπαντρο ζευγάρι τους έστειλε…

Δεν πήγαν στο γάμο και το νίοπαντρο ζευγάρι τους έστειλε…

Ακόμη απορεί μια γυναίκα από τη Μινεσότα από το σημείωμα που έλαβε από φίλη της, μετά το γάμο της. 

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η γυναίκα είναι άκρως εξοργισμένη από το… ραβασάκι με το λογαριασμό των 67 ευρώ που έλαβε για να πληρώσει επειδή δεν πήγε στο γάμο της φίλης της. 

Η Τζέσικα Μπέικερ ετοιμαζόταν να πάει στο γάμο της φίλης της όταν της τηλεφώνησε η μητέρα της και της είπε ότι κάτι συνέβη και δεν μπορεί να φυλάξει άλλο τα παιδιά της. Αμέσως έφυγε με τον άνδρα της και πήγαν στο πατρικό της για να πάρουν τα παιδιά τους, με τα οποία επέστρεψαν μαζί στο σπίτι τους. Φυσικά δεν πήγαν στο γάμο της φίλης της. 

Λίγες ημέρες αργότερα, όμως, έλαβε ένα σημείωμα από τη φίλη της στο οποίο της έλεγε ότι εφόσον δεν πήγε στη δεξίωση του γάμου και δεν είχε ενημερώσει ότι δεν θα παραβρεθεί, θα πρέπει να πληρώσει 67 ευρώ. 

Η Τζέσικα Μπέικερ ισχυρίζεται τώρα ότι δεν ξέρει ποια είναι η σωστή απάντηση που πρέπει να δώσει στην φίλης της. «Δεν ξέρω τι είναι σωστό να κάνω», λέει. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.