ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Τα 7 σημάδια που δείχνουν ότι η γυναίκα σας μισεί την πεθερά της!

Τα 7 σημάδια που δείχνουν ότι η γυναίκα σας μισεί την πεθερά της!

Έχετε βρει τη τέλεια σύντροφο και πετάτε στα σύννεφα από τη χαρά σας για το γεγονός ότι την κάνατε γυναίκα σας, αλλά το αγαπημένο σας κορίτσι δεν φαίνεται να είναι ερωτευμένο με την πρώτη γυναίκα της ζωής σας που δεν είναι άλλη από τη μαμά σας;

Μπορεί να ονειρευόσασταν ότι θα γίνουν οι καλύτερες φίλες – θα κάνουν μαζί το μανικιούρ τους και θα ψήνουν χριστουγεννιάτικα μπισκότα – αλλά αντιθέτως εκείνες απ’ ότι φαίνεται δεν μπορούν ούτε έναν καφέ να πιουν μαζί. Τι κάνει σε αυτές τις περιπτώσεις ένας άντρας; Μάλλον προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες.

Σε κάθε περίπτωση κι αν ακόμα δεν είστε βέβαιοι για τη μεταξύ τους σχέση, εδώ είναι τα επτά σημάδια που δείχνουν ότι η σχέση πεθεράς και νύφης περνάει από σαράντα κύματα.

Αναφέρεται σε εκείνη ως «η μητέρα σου». Δεν την αποκαλεί ποτέ πεθερά ή με το όνομά της και φυσικά σε καμιά περίπτωση «μητέρα». Είναι πάντα η «μαμά σου» με μια κρύα και περιφρονητική φωνή.

Σου περνάει το τηλέφωνο κάθε φορά. Είναι η μητέρα σου στο τηλέφωνο; Η γυναίκα σου θα φροντίσει να σου φέρει το τηλέφωνο ακόμα κι αν καπνίζεις στη βεράντα καταχείμωνο, παρά να το σηκώσει η ίδια.

Είναι πάντα με δάκρυα στα μάτια για κάτι που της είπε η μαμά σου. Σε διακοπές, γενέθλια, οικογενειακές συγκεντρώσεις, η μαμά σου πάντα καταφέρνει να κάνει τη γυναίκα σου να κλάψει!

Προσκαλεί τη μητέρα της για τα πάντα αλλά ποτέ τη δική σου. Μια κόρη ασφαλώς και είναι δεμένη με τη μητέρα της, αλλά η γυναίκα σου φτάνει στο σημείο να αναζητά μόνο τη δική της μητέρα και ποτέ τη δική σου. Ίσως βέβαια η μητέρα σου να μην είναι προσιτή ή να κάνει τη σύζυγό σου να αισθάνεται άβολα.

Μετράει αντίστροφα την ώρα μέχρι να φύγει η μητέρα σου. Η σύζυγός σου μετράει την ώρα αντίστροφα με το smartphone ή το ρολόι της, και απλά δεν βλέπει την ώρα να φύγει η μαμά σου. Αν η μητέρα σου είναι εξωστρεφής τύπος, τότε ίσως οι συναντήσεις αυτές θα ήταν καλύτερο να γίνονται σε εξωτερικό χώρο όπως για παράδειγμα μία καφετέρια ώστε και το κλίμα να είναι πιο ευχάριστο. 

Βρίσκει πάντα κάτι να πει για τη μαμά σου. Ποτέ δεν έχει δίκιο. Είναι σαν δύο δημοφιλή κορίτσια που μάχονται για το ποια είναι η πιο όμορφη στην τάξη ή κάτι τέτοιο. Ο ανταγωνισμός είναι τόσο εμφανής, που είσαι έτοιμος να στήσεις έναν πίνακα στο σαλόνι για να παρακολουθείς το σκορ. 

Όλη την ώρα κάτι μουρμουράει μέσα από τα δόντια της και κάνει ασαφή σχόλια. Όταν η γυναίκα σου είναι με τις φίλες της, πάντα θα μουρμουρίσει κάτι μέσα από τα δόντια της για ένα «συγκεκριμένο πρόσωπο».

Όταν δημιουργούνται τέτοιου είδους καταστάσεις, σίγουρα δεν είναι ευχάριστο για κανέναν. Είναι η γυναίκα σου το πρόβλημα ή μήπως η μαμά σου; Το πιθανότερο είναι να φταίνε και οι δυο αν και μεταξύ γυναικών είναι πολύ δύσκολο να βγάλει άκρη κανείς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν νομίζετε ότι το πρόβλημα έγκειται με τη μαμά σας, προφανώς και δημιουργούνται έτσι προβλήματα στο γάμο σας. Εάν το πρόβλημα έγκειται με τη σύζυγό σας, μπορεί να χρειαστείτε έναν σύμβουλο γάμο ή κάποιον τρίτο ώστε να μεσολαβήσει. Σε κάθε περίπτωση, καλή τύχη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.