ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νύφη ετοίμασε όλο το γάμο της και έβγαλε οδηγό (φωτό)

Νύφη ετοίμασε όλο το γάμο της και έβγαλε οδηγό (φωτό)

Η μέρα του γάμου είναι τις περισσότερες φορές η πιο ευτυχισμένη μέρα της γυναίκας και συνήθως ένα από τα μεγαλύτερα έξοδα ενός ζευγαριού. Η Μαριάν Μέρσερ από το Κεντ της Αγγλίας κατάφερε να κρατήσει το πρώτο και να αποτρέψει το δεύτερο προχωρώντας μάλιστα και στην έκδοση βιβλίου, η οποία θα αποτελέσει οδηγό για πολλές γυναίκες.

Κατάφερε να ξοδέψει μόλις 7,500 ευρώ για το γάμο της, στον οποίο ήταν καλεσμένα συνολικά 100 άτομα. Προσπάθησε να προετοιμάσει η ίδια, ό,τι μπορούσε γλιτώνοντας με έναν πρόχειρο υπολογισμό κοντά στις 9,000 ευρώ. Ηταν μάλιστα τόσο ενθουσιασμένη από την επίτευξη του στόχου της που αποφάσισε να εκδόσει βιβλίο οδηγό για όλες τις γυναίκες.

Η Μέρσερ ξεκίνησε να προετοιμάζει το γάμο της, οκτώ μήνες πριν και ξεκίνησε με τον στολισμό της εκκλησίας. Χρησιμοποίησε χαρτί για να δημιουργήσει 678 λουλούδια και περίπου 400 poms poms.

Η ίδια περιγράφει στο βιβλίο της ότι από την ημέρα του αρραβώνα της, σκεφτόταν πως θα προετοιμάσει το γάμο της. Το μακιγιάζ το επιμελήθηκε η μητέρα της και δεν δαπάνησε χρήματα σε επαγγελματία μακιγιέζ ενώ το νυφικό ήταν δώρο από τους γονείς της.Η δουλειά της ήταν αυτή που τη βοήθησε στα κομφετί αλλά και στη δημιουργία των προσκλητηρίων. Η 32χρονη εργάζεται ως γραφίστρια σε εκδοτικό οίκο, οπότε δεν χρειάστηκε να απευθυνθεί αλλού για τη δημιουργία του προσκλητηρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και αφού ολοκλήρωσε τα δύσκολα, τα… εύκολα που αφορούσαν τη γαμήλια τούρτα και τα γλυκά των καλεσμένων δεν θα ήταν πρόβλημα φυσικά για την ίδια, η οποία προτρέπει όλες τις μέλλουσες νύφες πρώτα να εξετάζουν ποια πράγματα μπορούν να δημιουργήσουν μόνες τους και μετά να απευθύνονται στους ειδικούς.  

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.