Κρήτη: Το απόλυτο «χουνέρι» – Αντί για την νύφη στον γάμο πήγε ο … κολλητός μασκαρεμένος! (βίντεο)

Κρήτη: Το απόλυτο «χουνέρι» – Αντί για την νύφη στον γάμο πήγε ο … κολλητός μασκαρεμένος! (βίντεο)

Μπορεί ν’ ακούγεται σαν ψέμα όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό και μάλιστα έλαβε χώρα – που αλλού; – στην Κρήτη! Έναν ξεκαρδιστικό τρόπο σκέφτηκαν για να… τρολάρουν τον κολλητό τους, οι φίλοι ενός άνδρα που ανέβαινε χθες τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του.

Στην πόρτα της εκκλησίας του «Αγίου Τίτου» στο Ηράκλειο, περίμενε χθες ο Δημήτρης την αγαπημένη του Στέλλα για να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Ωστόσο, όταν έφτασε το νυφικό αυτοκίνητο, ο γαμπρός δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που τον περίμενε!

Ο νεαρός περίμενε να δει την αγαπημένη του, όμως αντί αυτής είδε… τον κολλητό του φίλο Μανώλη, ντυμένο στα λευκά και φορώντας μία ξανθιά περούκα!

Στην αρχή «τα έχασε», ωστόσο στη συνέχεια ξέσπασε στα γέλια, τόσο αυτός, όσο και οι καλεσμένοι.

Το βίντεο της φάρσας δημοσιεύθηκε στο Facebook, και κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Δείτε και μόνοι σας:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.