Παντρεύτηκε τον… εαυτό της επειδή δεν ήθελε να την ρωτάνε συνέχεια πότε θα παντρευτεί

Παντρεύτηκε τον… εαυτό της επειδή δεν ήθελε να την ρωτάνε συνέχεια πότε θα παντρευτεί

Μια 32χρονη από την Ουγκάντα παντρεύτηκε τον εαυτό της επειδή βαρέθηκε να την ρωτάνε πότε θα παντρευτεί.

Παρά τις επαγγελματικές και ακαδημαϊκές της επιτυχίες, η Λούλου Τζεμίμα το μόνο που άκουγε από τους γονείς της ήταν η ερώτηση «πότε θα παντρευτείς;» και «πότε θα βρεις έναν καλό γαμπρό;».

Έτσι με αφορμή τα 32α γενέθλιά της και μετά από παρότρυνση φίλης της αποφάσισε να παντρευτεί τον εαυτό της.

«Το μόνο που με ρωτούσαν πάντα είναι πότε θα παντρευτώ – γιατί αυτό είναι πολύ σημαντικό στην Ουγκάντα. Η επόμενη ερώτηση ήταν πότε θα αποκτήσω παιδιά και πότε θα ξεκινήσω οικογένεια. Ο πατέρας μου είχε γράψει τον γαμήλιό μου λόγο από όταν έγινα 16 ετών και κάθε φορά που γιόρταζα τα γενέθλιά μου η μητέρα μου προσευχόταν να βρω έναν καλό σύζυγο» περιέγραψε την κατάσταση που ζούσε η 32χρονη.

Με τη βοήθεια φίλων της η Λούλου κατάφερε με κόστος μόνο την κούρσα του ταξί που την πήγε στο τραπέζι του «γάμου», να «παντρευτεί» με κανονικό νυφικό, προσκλήσεις κτλ.

Στο τραπέζι, δε, εκφώνησε και έναν ευχαριστήριο λόγο εξηγώντας την απόφασή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι γονείς της όπως λέει η ίδια «έχουν μπερδευτεί και δεν ξέρουν τι άλλο να περιμένουν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.