ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νύφη χώρισε τον γαμπρό τρία λεπτά μετά τον γάμο επειδή την είπε…

Νύφη χώρισε τον γαμπρό τρία λεπτά μετά τον γάμο επειδή την είπε…

Ρεκόρ για τον πιο σύντομο γάμο της ιστορίας διεκδικεί ένα ζευγάρι από το Κουβέιτ, που παρέμεινε παντρεμένο μόλις για τρία λεπτά, προτού η ένωσή τους ακυρωθεί μετά από απαίτηση της νύφης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, η νύφη – που φυσικά δεν κατονομάζεται από τα τοπικά ΜΜΕ – σκόνταψε και έπεσε κάτω, λίγα δευτερόλεπτα αφότου είχε υπογράψει το γαμήλιο συμβόλαιο, στο προαύλιο του δικαστηρίου όπου τελέστηκε η τελετή.

Ο γαμπρός γέλασε και την αποκάλεσε «ηλίθια», κάτι που προκάλεσε την οργή της γυναίκας.

Με δάκρυα στα μάτια αλλά αποφασισμένη, η νύφη επέστρεψε μέσα στο δικαστήριο και απαίτησε από τον αξιωματούχο που την είχε παντρέψει να ακυρώσει τον γάμο, αίτημα που έγινε δεκτό.

Όταν η ιστορία έγινε γνωστή από τον τοπικό Τύπο, πολλοί ήταν εκείνοι που χαρακτήρισαν την γυναίκα «ανώριμη», αφού έσπευσε να διαλύσει τον γάμο της για μια «τόσο ασήμαντη αιτία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άλλοι χρήστες των social media ωστόσο επικρότησαν την απόφασή της, λέγοντας ότι αν από το ξεκίνημα της κοινής συμβίωσης απουσιάζει ο σεβασμός, ο γάμος είναι καταδικασμένος σε αποτυχία.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.