Άναυδη η νύφη την πρώτη νύχτα του γάμου – Τα ψεμματάκια του γαμπρού

Άναυδη η νύφη την πρώτη νύχτα του γάμου – Τα ψεμματάκια του γαμπρού

Άγαλμα έμεινε μία νύφη στις ΗΠΑ την πρώτη νύχτα του γάμου της. Αιτία, αυτό που είδε όταν βρέθηκε στο κρεβάτι με τον αγαπημένο της.

Η 27χρονη γνωρίστηκε με τον μέλλοντα σύζυγό της το καλοκαίρι του 2018. Παρόλα αυτά ο 32χρονος εξέφραζε μία εμμονή στα πατροπαράδοτα, δηλαδή να μην έρθουν σε πλήρη σεξουαλική επαφή πριν παντρευτούν.

Όσο κι αν η στάση του συντρόφου της δεν ήταν και η πιο συνηθισμένη, εκείνη αποδέχτηκε τον όρο.

Όπως είναι φυσικό, η 27χρονη ανέμενε με ακόμα μεγαλύτερη προσμονή την στιγμή που θα… χόρευαν τον Ησαΐα για να μπορέσουν να ολοκληρώσουν και τη σχέση τους.

Το ίδιο διάστημα, το στενό περιβάλλον του ζευγαριού, συγγενείς και φίλοι, δεν σταματούσαν να εκδηλώνουν τον θαυμασμό τους στην εγκράτεια του υποψήφιου γαμπρού, που δεν παρεξέκλινε από τα πιστεύω του.

Όμως, όπως αποδείχθηκε στο τέλος, όλα τα παραπάνω δεν ήταν παρά ένα πρόσχημα, ώστε να μην αποκαλυφθεί το καλά κρυμμένο μυστικό του…

Έτσι, όταν οι νεόνυμφοι έφυγαν, μετά την δεξίωση, για τον μήνα του μέλιτος και ξάπλωσαν για πρώτη φορά μαζί, η δυστυχής νύφη αντιλήφθηκε γιατί τόσο καιρό ο λατρεμένος της ανέβαλε για μετά τα στέφανα το σεξ.

Ο πραγματικός λόγος δεν ήταν άλλος από τα μικρό μέγεθος του μορίου του γαμπρού!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρά την απογοήτευση, έπειτα από την πολύμηνη αναμονή, ωστόσο η 27χρονη δήλωσε πρόθυμη να βοηθήσει τον σύζυγό της να το ξεπεράσει…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.