ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Θανάσιμη» πεθερά φόρεσε νυφικό στον γάμο του γιού της! (φώτο)

«Θανάσιμη» πεθερά φόρεσε νυφικό στον γάμο του γιού της! (φώτο)

Ο γάμος είναι μια σημαντική στιγμή για το ζευγάρι που παντρεύεται. Είναι η δική τους μέρα που θα την θυμούνται σε όλη τους τη ζωή. Τι γίνεται όμως όταν η πεθερά είναι λίγο στριμμένη και θέλει να είναι αυτή στο επίκεντρο της προσοχής και επιλέγει να φορέσει φόρεμα σαν νυφικό;

Τρελό κράξιμο έφαγε η μητέρα ενός γαμπρού από το Ουισκόνσιν των ΗΠΑ, επειδή ίσως ήθελε να είναι πιο λαμπερή και όμορφη από την νύφη, φορώντας ένα λευκό φόρεμα που θύμιζε νυφικό.

Φωτογραφίες από τον γάμο ανέβασε μία χρήστης του Facebook, με το όνομα Άμπι, που τις ανάρτησε σε μια κλειστή ομάδα, γράφοντας: «Αυτή είναι η θεία του συζύγου στον γάμο του γιου της. Κυρία μου, τι στο διάολο κάνεις;».

Φυσικά, όπως ήταν εύλογο, οι φωτογραφίες της πεθεράς επικρίθηκαν έντονα καθώς πολλοί ήταν αυτοί που δεν πίστευαν πως η συγκεκριμένη γυναίκα είχε επιλέξει να φορέσει όχι απλά ένα λευκό φόρεμα, αλλά ένα που έδειχνε τόσο παρόμοιο με το νυφικό που φορούσε η νύφη.

Όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες, πρόκειται για ένα στράπλες, λευκό, μακρύ φόρεμα σε γοργονέ στυλ.

Όπως έγραψε ένας χρήστης: «Πόσο ανασφαλής πρέπει να είσαι για να ντυθείς σαν νύφη στον γάμο του γιου σου;» ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Θα έριχνα ‘κατά λάθος’ κρασί αλλά και τούρτα πάνω στο φόρεμά της. Συγνώμη κυρία μου». «Πόσο αξιολύπητη προσπάθεια για να τραβήξεις την προσοχή;» πρόσθεσε ένας ακόμη.

Σε μία από τις εικόνες, φαίνεται η πεθερά να ποζάρει δίπλα στις παράνυμφες, οι οποίες φορούσαν μπλε μακριά φορέματα. Ο χρήστης του Facebook δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της μητέρας και μια ακόμη της νύφης, που ποζάρουν με φίλους και μέλη της οικογένειας, για να δείξει την ομοιότητα μεταξύ των δύο φορεμάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άλλοι πάλι είπαν ότι η πεθερά έδειχνε εντυπωσιακή με αυτό το φόρεμα, επέμειναν ωστόσο πως δεν ήταν το κατάλληλο ένδυμα για τον γάμο. Ένας χρήστης έγραψε: «Φόρεσε το ίδιο νυφικό με την νύφη. Μπέρδεμα». «Είναι πολύ σέξι και θα μπορούσε πραγματικά να φορέσει οτιδήποτε άλλο» πρόσθεσε ένας άλλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.