ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτή είναι η τριπλή θεραπεία που προσφέρει ολική ανανέωση και αναζωογόνηση του δέρματος

Αυτή είναι η τριπλή θεραπεία που προσφέρει ολική ανανέωση και αναζωογόνηση του δέρματος

Οι διακοπές για τους περισσότερους από εμάς τελείωσαν. Απολαύσαμε το καλοκαίρι, τη θάλασσα και τον ήλιο. Τι σημαίνει όμως αυτό για το δέρμα μας;

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που ταυτίζεται με την εντατική φροντίδα του δέρματος, διότι ο ήλιος αφυδατώνει και θαμπώνει το δέρμα. Επίσης μετά την έκθεση στον ήλιο παρατηρείται αύξηση του σμήγματος και χρειάζεται να γίνει καθαρισμός προσώπου.

Πολλές φορές, μάλιστα εμφανίζονται στο δέρμα ακόμα και πανάδες μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να προσφέρουμε ολική ανανέωση και αναζωογόνηση στο δέρμα μας.

Η ανανέωση της επιδερμίδας του προσώπου μπορεί να ξεκινήσει με έναν απλό καθαρισμό!

Το ιδανικό μηχάνημα για καθαρισμό είναι το Ecopeel που χρησιμοποιεί στα ιατρεία του ο πλαστικός χειρούργος Απόστολος Γαϊτάνης, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS.

Το ecopeel απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, βελτιώνει την μικροκυκλοφορία και βοηθά την επιδερμίδα να γίνει πιο φρέσκια, νεανική και λαμπερή. Επιτυγχάνει την εξάλειψη των λεπτών ρυτίδων, των ουλών, δυσχρωμιών και κηλίδων.

Επίσης μειώνει τη λιπαρότητα του δέρματος και προσφέρει λάμψη στο πρόσωπο.

Είναι μια ανώδυνη και ασφαλής θεραπεία. Δεν προκαλεί ερεθισμούς, παρά μόνο μια ερυθρότητα κατά την διάρκεια της θεραπείας, η οποία φεύγει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στις καθημερινές σας δραστηριότητες, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Το ecopeel μπορεί να συνδυαστεί με ενυδάτωση προσώπου με εξαιρετικά αποτελέσματα! Η ενυδάτωση θα χαρίσει στο δέρμα θρεπτικά στοιχεία και θα επαναφέρει την υγρασία του δέρματος. Καλό είναι να πραγματοποιείται κάθε μήνα, έτσι ώστε να διατηρείται η υγρασία στο δέρμα στο σωστό επίπεδο και το δέρμα να παραμένει υγιές και λαμπερό!

Μετά από μια εβδομάδα συνεχίζουμε την θεραπεία με κρυοθεραπεία.

Η κρυοθεραπεία είναι μια ευχάριστη, γρήγορη και πολύ αποτελεσματική θεραπεία. Εφαρμόζεται στην περιοχή του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και άμεση σύσφιξη στις περιοχές που εφαρμόζεται. Βελτιώνει το οβάλ του προσώπου και σβήνει τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια.

Με την κρυοθεραπεία διεγείρουμε τους ινοβλάστες του δέρματος να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη, στοιχεία που όσο μεγαλώνουμε παράγονται σε μικρότερες ποσότητες.

Έτσι πετυχαίνουμε την φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, για αυτό το λόγο και η θεραπεία αυτή είναι τόσο δραστική. Επίσης όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια της θεραπείας περιέχουν υαλουρονικό. Έτσι προσφέρουμε στο δέρμα υαλουρονικό μέσο των προϊόντων και ταυτόχρονα διεγείρουμε τα κύτταρα να παράγουν περισσότερο κολλαγόνο.

Ο συνδυασμός αυτών των τριών θεραπειών δίνουν λύση σε όλα τα «προβλήματα» που έχουν δημιουργηθεί στο δέρμα λόγω του καλοκαιριού. Αν όμως διαπιστώσουμε ότι το δέρμα δεν έχει επανέλθει πλήρως μπορούμε να κάνουμε δεύτερο κύκλο θεραπειών.

Τελειώνοντας των κύκλο των θεραπειών έχουμε προετοιμάσει τέλεια το δέρμα για τις ενέσιμες θεραπείες.

Ανάλογα με τις ανάγκες του προσώπου και μετά από συζήτηση με τον πλαστικό χειρουργό, Απόστολο Γαϊτάνη, θα γίνει εφαρμογή υαλουρονικού ή botox ή και των δύο.

Τα ενέσιμα είναι ο σύμμαχος μας ώστε να τονίσουμε τα δυνατά μας σημεία και να βελτιώσουμε τις ατέλειες του προσώπου. Το botox μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο μέτωπο, στα μάτια και στο λαιμό.

Στην περιοχή που εφαρμόζεται εξαφανίζονται οι ρυτίδες, βελτιώνεται η ποιότητα του δέρματος, διατηρώντας όμως την φυσική κινητικότητα στην περιοχή. Πολλές φορές η εφαρμογή του botox γίνεται προληπτικά ακόμη και σε άτομα μικρότερης ηλικίας, κατά κύριο λόγο σε ρυτίδες έκφρασης, ώστε να αντιμετωπιστούν εγκαίρως και να μην εγκατασταθούν μόνιμα στο πρόσωπο.

Με το υαλαρονικό θα γεμίσουν επιφανειακές αλλά και πιο βαθιές ρυτίδες. Επίσης μπορούμε να δώσουμε όγκο στα χείλη, στα ζυγωματικά και στα βαθουλωμένα μάγουλα. Τα αποτελέσματα είναι φυσικά, άμεσα και με διάρκεια. Με αυτό τον τρόπο θα αποκτήσετε τα χαρακτηριστικά του προσώπου που επιθυμείτε και θα επανέλθει η χαμένη λάμψη του προσώπου σας προσφέροντάς σας αυτοπεποίθηση που μαγνητίζει!

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας και επισκεφτείτε το ιατρείο του πλαστικού χειρουργού Απόστολου Γαϊτάνη για να δώσετε λύση σε ότι σας απασχολεί! Σβήστε ρυτίδες και σημάδια γήρανσης με τη βοήθεια εξειδικευμένων θεραπειών! Βρείτε τη χαμένη λάμψη σας και νικήστε το χρόνο.

*Ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης, MD CCST, είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS.

Ιατρεία: Αθήνα – Βασ. Σοφίας 48 – τηλ: 210-7222070

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καλαμάτα – Αριστομένους 53 – τηλ: 2721029570

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.