ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Με αυτό τον τρόπο θα διαλέξετε το signature άρωμά σας

Με αυτό τον τρόπο θα διαλέξετε το signature άρωμά σας

Προτού φτάσετε σε κατάστημα καλλυντικών για να επιλέξετε το άρωμα που θέλετε πρέπει να κατανοήσετε το λόγο που είναι σημαντικό να έχετε το προσωπικό σας άρωμα.

Σύμφωνα με το thelist.com, τα αρώματα όχι μόνο ενισχύουν την έλξη σας, αλλά είναι επίσης αναγκαία στην καθημερινή σας ρουτίνα. Δεν θα φεύγατε από το σπίτι χωρίς το κινητό ή τα κλειδιά του σπιτιού σας, το ίδιο ισχύει και για το άρωμά σας.

«Τα αρώματα γίνονται πραγματικά μια υπογραφή για εσάς -είναι ένα μέρος αυτού που είστε», δήλωσε ο Maxime Poulin, διεθνής εμπειρογνώμονας ομορφιάς της Guerlain. Αναρωτιέστε, λοιπόν, ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να βρείτε το signature άρωμά σας;

Πριν ακόμη αγοράσετε ένα άρωμα, λοιπόν, πρέπει να γνωρίζετε τι είδους άρωμα σας αρέσει. Το thelist.com αναφέρει ότι υπάρχουν τέσσερις διαφορετικές συγκεντρώσεις αρωμάτων. Όσο μεγαλύτερη είναι η συγκέντρωση, τόσο πιο αρωματικό είναι το άρωμα και τόσο περισσότερο διαρκεί -κάτι που συνεπάγεται ότι θα είναι και πιο ακριβό.

Μόλις καταλάβετε ποια συγκέντρωση θα θέλατε να φορέσετε, το επόμενο βήμα είναι να δοκιμάσετε διάφορα αρώματα! Αντί να χρησιμοποιήσετε όμως τον καρπό σας ως δοκιμαστή του αρώματος, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα στυπόχαρτο, το οποίο θα σας βοηθήσει να μυρίσετε καλύτερα το άρωμα! Αφού ψεκάσετε το άρωμα στο χαρτί, αφήστε το να ξεκουραστεί για δύο έως τρία λεπτά πριν μυρίσετε. Προσέξτε να μην το μυρίσετε απευθείας αλλά να κουνήστε το χαρτί γύρω από τη μύτη σας.

Αν σας άρεσε το συγκεκριμένο άρωμα ήρθε η ώρα να το δοκιμάσετε και στο δέρμα σας. Ωστόσο, τοποθετήστε το άρωμα μόνο σε σημεία χωρίς άρωμα, όπως οι εσωτερικοί βραχίονές σας και χρησιμοποιήστε την ίδια τεχνική με το χαρτί -ψεκάστε το στο δέρμα σας και περιμένετε λίγα λεπτά, ώστε να αποκτήσετε το αυθεντικό άρωμα του αρώματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, προσπαθήστε να μυρίσετε μόνο δύο έως τρία αρώματα κάθε φορά, γιατί με τα περισσότερα μπορεί να ξεχάσετε πώς μυρίζει το καθένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.