Πότε πρέπει να κάνουμε μπάνιο τελικά; Συμβουλές από την αισθητικό των Kardashians

Πότε πρέπει να κάνουμε μπάνιο τελικά; Συμβουλές από την αισθητικό των Kardashians

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνετε το πρωί; Αφού πατήσετε το snooze 2-3 φορές και σκρολάρετε στο Instagram για τουλάχιστον 15′ εννοώ… Μήπως κάνετε μπάνιο; Μέγα λάθος!

Ή τουλάχιστον έτσι υποστηρίζει η αισθητικός των Kardashians, Joanna Czech.

Γιατί όμως; «Ο αέρας που μας περιβάλλει είναι γεμάτος ρύπους, νέφος, σκόνη και άλλες ελεύθερες ρίζες», υποστηρίζει. «Όλα αυτά τα σωματίδια κολλάνε στα ρούχα και το δέρμα μας όλη την ημέρα και μεταφέρονται στις επιφάνειες που καθόμαστε και αγγίζουμε. Όταν δεν κάνουμε μπάνιο πριν ξαπλώσουμε στο κρεβάτι, φέρνουμε κυριολεκτικά τη βρωμιά των δρόμων στα σεντόνια μας», εξηγεί.

Πρώτα απ ‘όλα: Αηδία. Δεύτερον: Ακόμα κι αν είσαι αυτό το σπάνιο είδος ανθρώπου που αλλάζει τα σεντόνια κάθε δεύτερη μέρα (ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πώς βρίσκεις το χρόνο) και πάλι κοιμάσαι αγκαλιά με τόση βρωμιά αρκετές μέρες μέσα στη βδομάδα. Ευτυχώς, η επίλυση αυτού του προβλήματος είναι εύκολη: «Απλά κάνω μπάνιο κάθε βράδυ», λέει η αισθητικός. «Είναι τόσο απλό».

«Δεν το κάνω μόνο για τα σεντόνια», τονίζει η αισθητικός. «Έτσι προετοιμάζω την επιδερμίδα στο σώμα και το πρόσωπό μου για τον ύπνο». Όπως σημειώνει η ίδια το δέρμα είναι περίπου 60% πιο απορροφητικό τη νύχτα – αυτό συμβαίνει επειδή η θερμοκρασία του σώματος αυξάνεται, διευρύνοντας τα αιμοφόρα αγγεία και ενισχύοντας την απορρόφηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι προτιμά να πλένει το πρόσωπό της και να απλώνει τις κρέμες και τους ορούς της πριν πέσει για ύπνο, καθώς έτσι η skincare ρουτίνα της είναι πολύ πιο αποτελεσματική από όταν γίνεται το πρωί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.