Influencer αποκαλύπτει τα «μυστικά» για να φαίνεται το στήθος πιο στητό στα social media

Influencer αποκαλύπτει τα «μυστικά» για να φαίνεται το στήθος πιο στητό στα social media

Η Danae Mercer μια influencer που ζει στο Ντουμπάι, έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα fan base με 2,4 εκατομμύρια followers στο Instagram με τις φωτογραφίες της να αποκαλύπτουν πώς μια απλή αλλαγή στη πόζα, το φωτισμό και το ντύσιμο μπορεί να αλλάξει δραματικά την εμφάνιση μιας influencer στα social media. Έτσι, αποκάλυψε το «τρικ» που χρησιμοποιούν οι διασημότητες όταν ποζάρουν για φωτογραφίες φορώντας το μπικίνι τους και κάνει το στήθος τους να φαίνεται πιο στητό από όσο είναι στην πραγματικότητα. Η πόζα δηλαδή που δημιουργεί την ψευδαίσθηση ένα «στιγμιαίο εφέ ανόρθωσης στήθους».

Σε μία από τις τελευταίες της αναρτήσεις, αποκαλύπτει πώς το να σηκώνεις τα χέρια σου και να τα σταυρώνεις πίσω από το κεφάλι σου ενώ εισπνέεις και φοράς ένα στενό τοπ είναι η τέλεια στάση για να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση του στητού στήθους. «Έχετε παρατηρήσει ότι τα χέρια είναι συχνά πάνω από το κεφάλι στις διαδικτυακές φωτογραφίες; Λειτουργεί σαν φυσικός ανελκυστήρας για τις κυρίες. Ρίξτε μια παραδοσιακή πόζα, πίσω στέρνο, στήθος έξω, δεν αναπνέουμε και μπαμ, έχετε ένα insta snap», εξήγησε.

Το κόλπο χρησιμοποιείται από δεκάδες διασημότητες για τις φωτογραφίες τους στο Instagram, συμπεριλαμβανομένων των Kourtney Kardashian, Leigh-Anne Pinnock, Bella Hadid και Lottie Moss.

Η Danae Mercer προτείνει επίσης μια δεύτερη στάση, όπου σταυρώνει το ένα χέρι και σηκώνει το άλλο για να κάνει το στήθος της να φαίνεται επίσης στητό.

Μια τρίτη πόζα που προτείνει για ένα «στιγμιαίο εφέ ανόρθωσης στήθους» περιλαμβάνει το να φοράτε ένα «σούπερ στενό χιαστί μπικίνι»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.