ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο ειδικός δίνει τη λύση: Μάθετε ποιο είναι το ιδανικό κούρεμα για το σχήμα του προσώπου σας (φωτό)

Ο ειδικός δίνει τη λύση: Μάθετε ποιο είναι το ιδανικό κούρεμα για το σχήμα του προσώπου σας (φωτό)

Όλες οι γυναίκες θέλουν να αλλάζουν κατά καιρούς το κούρεμα ή το στιλ των μαλλιών τους αλλά πολλές φορές οδηγούνται στην αποτυχία διότι δεν ταιριάζουν όλα σε όλες.

Σύμφωνα με τον Τζόρνταν Γκάρετ, hairstylist στο Daniel Hersheson, η χωρίστρα είναι ένα από τα σημεία στα οποία θα πρέπει να δώσουμε βάση, αν θέλουμε να αναδείξουμε τα ζυγωματικά μας, να «κόψουμε» πόντους από το πρόσωπο μας, να κάνουμε πιο «γλυκές» τις γωνίες του και να αποκτήσουμε ένα πολύ κολακευτικό αποτέλεσμα.

Μάλιστα, ο έξπερτ, ο οποίος έχει επιμεληθεί και την Ολίβια Παλέρμο, δίνει παραδείγματα διάσημων γυναικών του Χόλιγουντ για να μας πείσει, ότι υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος να κάνουμε τη χωρίστρα ανάλογα με το σχήμα του προσώπου μας.

Οβάλ πρόσωπο αλά Τζέσικα Αλμπα

Πρόκειται για ένα σχήμα προσώπου που βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση σε σχέση με τα υπόλοιπα, αφού σε αυτό ταιριάζει σχεδόν κάθε ύφος χτενίσματος και χωρίστρας. Ωστόσο, ο ειδικός θεωρεί τη χωρίστρα στη μέση την πιο κολακευτική επιλογή, ενώ προτείνει, αν έχετε φράντζα, να έχετε τις αφέλειες πιο μακριές γύρω από το πρόσωπο.

Μακρύ πρόσωπο αλά Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Το μυστικό για να είστε εκθαμβωτικά όμορφες και γοητευτικές αν έχετε αυτό το σχήμα προσώπου, είναι να κάνετε πάντοτε μια βαθιά χωρίστρα στη μέση.

Πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς αλά Σκάρλετ Γιόχανσον

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα λέγαμε πως είναι το πρόσωπο με σχήμα διαμαντιού, που έχει έντονα τα ζυγωματικά. Χρειάζεστε προσοχή στο κούρεμα, αλλά και στο χτένισμα για το λόγο αυτό ο Τζόρνταν Γκάρετ προτείνει να κάνετε πάντοτε τη χωρίστρα στο πλάι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.