Με αυτό το σπιτικό κόλπο δεν θα μυρίζουν τα παπούτσια σας (βίντεο)

Με αυτό το σπιτικό κόλπο δεν θα μυρίζουν τα παπούτσια σας (βίντεο)

Ας το παραδεχτούμε: όλων μας τα πόδια μυρίζουν. Δεν χρειάζεται να ντρέπεστε, είναι ένα γεγονός της ζωής!

Είτε φοράτε κάλτσες, είτε όχι, μαζί με τα πόδια σας θα μυρίζουν και τα παπούτσιασας τελικά. Και όσο πιο παλιά είναι τα παπούτσια, τόσο πιο δυσώδη γίνονται.

Μπορείτε να προστατεύσετε τα παπούτσια σας από τις οσμές, αρκεί να χρησιμοποιείται μια σκόνη που τις απομακρύνει. Τέτοιες σκόνες υπάρχουν και στο εμπόριο, αλλά περιέχουν αρκετά χημικά που, ενδεχομένως, θέλετε να αποφύγετε. Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει ένα κόλπο να φτιάξετε την δική σας σκόνη για τα παπούτσια που μυρίζουν.

Είναι πολύ εύκολο, γρήγορο και ανέξοδο να φτιάξετε την δική σας σκόνη για τα παπούτσια που μυρίζουν. Βάλτε τη σε ξεχωριστά σακουλάκια για να τα βάζετε στα παπούτσια σας.

Θα χρειαστείτε:

-Μια σακούλα τροφίμων ή κάτι αντίστοιχο

-Μαγειρική σόδα

-Μπέικιν πάουντερ

-Καλαμποκάλευρο

-Αιθέριο έλαιο της αρεσκείας σας

Διαδικασία παρασκευής:

-Βάλτε 1/2 φλιτζάνι καλαμποκάλευρο στην πλαστική σακούλα.

-Προσθέστε 1/4 φλιτζάνι μπέικιν πάουντερ και μαγειρική σόδα. Αναμείξτε καλά.

-Ρίξτε περίπου 5 σταγόνες αιθέριο έλαιο και κλείστε την σακούλα αφήνοντας λίγο αέρα μέσα στην σακούλα.

-Ανακινήστε τη σακούλα καλά.

Για να χρησιμοποιήσετε την σκόνη για τα παπούτσια που μυρίζουν, πασπαλίστε λίγη μέσα σε κάθε παπούτσι και τινάξτε το ελαφρά για να πάει η σκόνη παντού

Το μπέικιν πάουντερ και η μαγειρική σόδα είναι αποτελεσματικές αποσμητικές ουσίες, ενώ το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο θα δώσει στα παπούτσια και στα πόδια σας ένα ελαφρύ άρωμα που σας ταιριάζει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: iatropedia

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.