Γιατί τα μαλλιά των αθλητριών της συγχρονισμένης κολύμβησης είναι αψεγάδιαστα στο νερό; Αυτή είναι η απάντηση

Γιατί τα μαλλιά των αθλητριών της συγχρονισμένης κολύμβησης είναι αψεγάδιαστα στο νερό; Αυτή είναι η απάντηση

Τα κορίτσια που ασχολούνται με τη συγχρονισμένη κολύμβηση έχουν πάντα άψογα μαλλιά παρόλο που περνούν αρκετές ώρες στο νερό.

Σύμφωνα τις αμερικανίδες αθλήτριες της συγχρονισμένης κολύμβησης Anita Alvarez και Mariya Koroleva που μίλησαν στη Vogue, η ομάδα τους χρησιμοποιεί ένα συγκεκριμένο ζελέ, το Knox το οποίο είναι σε …σκόνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το gel αυτό μετατρέπεται σε ζελέ όταν έρθει σε επαφή με το νερό. Το βάζουν λοιπόν πάνω στα μαλλιά τους πριν τον αγώνα και μετά το αφήνουν να στεγνώσει και να μετατραπεί σε κάτι που μοιάζει με “σκληρό κέλυφος” και παραμένει “ακούνητο” καθ’όλη τη διάρκεια του διαγωνιστικού μέρους, έτσι ώστε τα μαλλιά να μην πέσουν στο πρόσωπό τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.