Η 67χρονη διατροφολόγο Suzi Grant, προτείνει μια μικρή αλλαγή στην διατροφή σου και θα σου προσφέρει αδύνατη μέση και νεότερη επιδερμίδα. Δοκίμασε την μέθοδο της διατροφολόγου και παρατήρησε στον καθρέφτη τα αποτελέσματα.

Πιο συγκεκριμένα, προτείνει στους πελάτες της να περιορίζουν τις θερμίδες τους δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα προκειμένου να χάσουν βάρος και να επιμηκύνουν τη διάρκεια της ζωής τους. Για παράδειγμα, τους ενθαρρύνει 5 φορές την εβδομάδα να καταναλώνουν 2000 θερμίδες και τις υπόλοιπες μέρες 1500. Να κάνουν δηλαδή ένα είδος μερικής νηστείας. Τη συμβουλή της στηρίζει και η επιστήμη και πιο συγκεκριμένα η έρευνα του Genesis Breast Cancer Prevention Center στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Νοτίου Μάντσεστερ, σύμφωνα με την οποία ο περιστασιακός περιορισμός θερμίδων είναι πολύ πιο αποτελεσματικός στο αδυνάτισμα από τον καθημερινό, δηλαδή από τις δίαιτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα μπορείς να ακολουθήσεις και τη συμβουλή της διαιτολόγου Juliette Kellow, η οποία υποστηρίζει ότι βρήκε τον τρόπο να σταματά την κατανάλωση περιττών θερμίδων.”Όσο μεγαλώνουμε τείνουμε να επιλέγουμε τελικά μεγαλύτερες μερίδες φαγητού, οι οποίες με τον καιρό κάνουν κακό στη γραμμή μας. Για παράδειγμα, είναι εύκολο να προσθέσεις λίγο επιπλέον ρύζι στο πιάτο σου. Αλλά με 50 θερμίδες σε κάθε κουταλιά, σε ένα χρόνο και με αυτούς τους ρυθμούς μπορεί να έχεις πάρει τελικά μέσα σε ένα χρόνο 2,5 κιλά”. Τι προτείνει; Να τρώμε τραγανές τροφές. “Όσο περισσότερο μασάμε, τόσο λιγότερο τρώμε”, εξηγεί. Οι ειδικοί λένε μάλιστα πως θα πρέπει να μασάμε την κάθε μας μπουκιά 20-40 φορές προκειμένου όχι μόνο να διαλύεται σωστά και να διευκολύνεται η πέψη, αλλά και να λαμβάνει ο εγκέφαλός μας το μήνυμα ότι έχουμε χορτάσει. Ακόμα και εάν αυτό δεν ισχύει, θα έχουμε το δίχως άλλο γυμνάσει την κάτω μας γνάθο, πάντως…