ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το make up trick στο μακιγιάζ της Κάτιας Ζυγούλη που πρέπει όλες να ακολουθήσουμε

Το make up trick στο μακιγιάζ της Κάτιας Ζυγούλη που πρέπει όλες να ακολουθήσουμε

Το πρόσωπο της έχει τις ιδανικές αναλογίες για κάθε τύπο μακιγιάζ. Την ημέρα του γάμου της ο make up artist Μάνος Βυνιχάκης προτίμησε ένα άκρως φυσικό make up look δίνοντας έμφαση στα μάτια και τις φυσικές γυαλάδες.

Υπέροχες μακριές βλεφαρίδες τόνισαν το εντυπωσιακό χρώμα των ματιών της και φυσικά τεχνικές όπως το strobing προσέδωσαν μια ανεπιτήδευτη λάμψη στο πρόσωπο της Κάτιας Ζυγούλη.

Αυτό όμως που έκανε τη διαφορά ήταν το highlighter στην εσωτερική γωνία των ματιών της. Μικρή ποσότητα λάμψης στο εσωτερικό των ματιών δείχνει το βλέμμα πιο ξεκούραστο και νεανικό.Τα μάτια φαντάζουν μεγαλύτερα και ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σου μπορείς να επιλέξεις και διαφορετική υφή highlighter ώστε να διατηρηθεί η διακριτική λάμψη καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα επέλεξε ένα προϊόν λάμψης σε μορφή πούδρας και αν έχεις ξηρή σε υγρή μορφή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το βασικό είναι ότι το trick αυτό η λαμπερή Κάτια το χρησιμοποιεί κάθε μέρα επομένως το χρησιμοποίησε και στο γάμο της! Άρα, το σωτήριο κόλπο μπορούμε να το δοκιμάζουμε σε κάθε έξοδο μας, επίσημη ή μη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.